Suomi
Gamereactor
uutiset
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III tuottanut Hasbrolle voittoa yli 90 miljoonaa dollaria

Rahaa on tullut ovista ja ikkunoista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Larian Studios kehitti ja julkaisi pelin Baldur's Gate III, joka on ollut massiivinen menestys. Ei ole tiedossa, miten paljon pätäkkää on tullut ovista ja ikkunoista, mutta paljon varmasti kuitenkin.

Hasbro omistaa Dungeons & Dragonsin oikeudet, ja Larian Studios sai pelintekoon oikeuden, kun pieni osuus tuotoista kilahtaa myös Hasbrolle. Peli onkin tuottanut Hasbrolle yli 90 miljoonaa dollaria.

Hasbron toimitusjohtaja Chris Cocks uskoo kuitenkin Bloombergin välittämän tiedon mukaan, että myynnit tulevat laskemaan isosti varsin pian. Ja samalla toki voitot vähenevät.

"As you turn the corner into 2024, in the front half of the year, you're still going to have the tail from Baldur's Gate 3. However, sales will be slower paced compared to the previous two quarters."

Baldur's Gate III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peliScore

Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peli

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Pikkuvioistaan huolimatta Baldur's Gate III on upea peli, mikäli kestää konsoliversion paikoittaisen hitauden ja lievät bugit. Tärkeintä on ymmärtää, että kyseessä on vuoropohjaisuutensa myötä aivan erilainen julkaisu kuin noin 19 vuoden takainen edeltäjä.Ladataan seuraavaa sisältöä