Suomi
Gamereactor
lifestyle
Barbie

Barbie:n Dreamhouse on todellinen

Ja se on suunnilleen niin kaunis ja vaaleanpunainen kuin voit odottaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Barbie on yksi kesän odotetuimmista elokuvista, ja fanit kynsivät usein kaikkea tietoa, mitä he voivat saada elokuvasta. Nyt Architectural Digest on paljastanut versiot ikonisesta Barbie Dreamhousesta, joka tehtiin elokuvaa varten.

Räikeän vaaleanpunaisen lisäksi, joka iskee sinuun kuin kuorma-auto, saatat huomata, että Barbie: n Dreamhouse on uskomattoman avoin, joten kuka tahansa voi katsoa sisään ja nähdä melkein kaikki hänen kotinsa osat. "Ei ole seiniä eikä ovia", sanoi ohjaaja Greta Gerwig. "Unelmatalot olettavat, että sinulla ei koskaan ole mitään, minkä haluaisit olevan yksityistä - ei ole paikkaa, jossa piiloutua."

Tuotantosuunnittelija Sarah Greenwood ja lavastaja Katie Spencer suunnittelivat yhdessä Dreamhousen ja saivat inspiraatiota Palm Springsiltä pyrkiessään saamaan Barbie tuntumaan mahdollisimman todelliselta, mutta silti erillään maailmastamme.

Suunnittelijat tilasivat jopa oman Barbie Dreamhousen yrittääkseen oppia siitä lisää. "Mittakaava oli aika outo" Spencer sanoi. Gerwig lisäsi: "Katto on itse asiassa melko lähellä päätä, ja huoneen ylittäminen kestää vain muutaman askeleen. Sillä on outo vaikutus, että näyttelijät näyttävät suurilta tilassa, mutta kaiken kaikkiaan pieniltä."

Tämä on mainos:

Mitä luulet? Olisitko valmis asumaan Barbie:n Dreamhousessa?

Barbie

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä