Suomi
Gamereactor
arviot
Battle Prime

Battle Prime

BlitzTeam käy kilpaan Call of Duty: Mobilen kanssa, mutta ei täysin onnistu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

App Store ja Google Play ovat väärällään moninpeliin keskittyviä mobiilipelejä pienemmiltä studioilta. Yleensä nämä pelit ovat innoittuneet Call of Dutysta, ja koettavat tehdä saman, mutta hieman eri tavalla kuitenkin. Samaa yrittää myös BlitzTeam LLC teoksellaan Battle Prime. Markkinointimateriaalin mukaan Battle Primen keskiössä on valinta, millä hahmolla peliä pelailee: raskas, hidas ja vahva, vaiko sitten salamannopea, älykäs ja taktinen. Tai ehkä tukitoimintaan luottava parantaja? Kaikki on nähty ennenkin muissa peleissä. Moinen ei välttämättä ole huono asia, mutta kun ne muut ovat tehneet saman paremmin.

Battle Prime toimii lähes täysin samalla tavalla kuin Call of Duty: Mobile, ainakin pelimekaniikkansa osalta. Peliä aloittaessa saa valita: suuntaako taistoon tehden kaiken itse, vai antaako valitun hahmon ampua automaattisesti aina kun tähtäimeen kohde osuu. Kokeilin kumpaakin vaihtoehtoa, ja molemmat tyylit toimivat hyvin. Call of Duty: Mobilessa pelaaminen on silti kaikin tavoin nopeampaa, tarkempaa ja sujuvampaa.

Battle Prime

Battle Primen kentät ovat jokseenkin pienikokoisia, ja sijoittuvat urbaaniin ympäristöön. Suurimman osan ajasta tavoitteena on päästä kentän keskelle, käkkiä talossa nurkan takana ja ottaa kaikki pahikset hengiltä. Joukkueessa on kuusi pelaajaa, ja usein 100 pistettä saavuttanut joukkue on se, joka voittaa.

Tarjolla on tietenkin erilaisia pelimuotoja tutuista Capture the Flagista ja Dominationista. Aseita on runsaasti, ja ne ovat päivitettävissä. Se tuunailu kuitenkin maksaa oikeaa rahaa, tai tuhottomasti aikaa. Jos siis ei halua käyttää suurinta osaa vuodestaan pelaamiseen, on se taalan tiskiin latominen ainoa keino edetä pelissä. Samalla on huomioitava sekin, että rahalla oman hahmonsa tappiin tuunanneet vastapuolen pelaajat ovat niin kovaa tekoa, että se saattaa ajaa aloittelijat pois pelin parista hyvin nopeasti.

Tämä on mainos:

Parasta Battle Primessa on ehdottomasti sen grafiikka. Jo ennen julkaisua käytettiin markkinoinnissa sanoja "konsolitason grafiikka", ja nimitys on ansaittu. Pelasin käyttäen iPhone 11 Pro Maxia, enkä havainnut juurikaan lataustaukoja tai muitakaan teknisiä ongelmia. Äänimaailma ei sitten yhtä hieno olekaan, eivätkä ne puolipakolliset mikromaksutkaan kivoja ole. Jos siis haussa on mobiilisesti pelattava pyssyttely, kannattaa edelleenkin ottaa esille se Call of Duty: Mobile.

Battle PrimeBattle PrimeBattle Prime
HQ
Tämä on mainos:
05 Gamereactor Suomi
5 / 10
+
Mahtava grafiikka, kätevät valikot, hyvä pelimekaniikka
-
Vaihtelua ei juuri ole, tylsät kentät, mikromaksuja piisaa
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä