Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 1

Battlefield 1 saa uutta Turning Tides -sisältöä ja muutakin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

DICE on julkaissut blogissa tietoja tulevista päivityksistä Battlefield 1 -peliin. Erityisesti kiinnostavaa olivat tiedot myöhemmin tässä kuussa julkaistavan Turning Tides -sisällön suhteen, joka kuuluu osana pelin kausipassiin.

Battlefield 1Battlefield 1

Turning Tidesin The North Sea sisältää kaksi uutta karttaa (Zeebrugge ja Heligoland Blight) ja julkaistaan tänään 16. tammikuuta. Toinen puoli sisällöstä kattaa britti-imperiumin Royal Marinesit ja uuden C-Class Airshipin.

Turning Tidesin ensimmäistä pakettia omistamattomat voivat testata Gallipolia, ja sen lisäksi molemmat aiemmat kaksi DLC-latausta (In the Name of the Tsar ja They Shall Not Pass) ovat kokeiltavissa 16.-22. tammikuuta. Lisäksi yökartta Prise de Tahure on saatavilla kaikille peruspelin hankkineille alkaen 16. tammikuuta.

Viimeinen suuri sisältöpäivitys Apocalypse ei ollut mukana blogissa lainkaan, mutta kuulemma tietoa on tulossa lähiaikoina.

Vieläkö BF1:ssä on potkua? Kommentoi alla.

Battlefield 1

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Battlefield 1 sai 4K-tuen Xbox One X:llä

Battlefield 1 sai 4K-tuen Xbox One X:llä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Battlefield 1:n Twitter on paljastanut, että piakkoin linjoille saadaan 4K-tuki Xbox One X:lle. Oletettavasti tulossa on joko 4K & 30 FPS tai 4k & 60 FPS. Tänään 31....

0
GR Livessä tänään Battlefield 1

GR Livessä tänään Battlefield 1

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Uusi Battlefield V -peli on määrä julkistaa tänään klo 00 Suomen aikaa (eli puolilta öin), joten sen kunniaksi GR Livessä pelataan kahden tunnin ajan edeltäjää...Ladataan seuraavaa sisältöä