Suomi
Gamereactor
esports
Battlefield 1

Battlefield 1:n e-urheilukarsinnat alkavat tänä vuonna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime vuonna Gamescom-messuilla Gamereactor haastatteli Battlefield 1:n tuottajaa David Sirlandia tulossa olevasta pelimuodosta Incursions, jonka on määrä olla tiukempi kokemus pienemmillä kartoilla, ja vähäisemmillä pelaajilla.

Nyt EA:n talousraportti 31.12.2017 päättyneen vuosineljänneksen osalta paljasti myös asioita Battlefield 1:n e-urheilusta.

Tulossa on Competitive Battlefield seuraavan tilivuoden aikana, ja tilivuoden 2019 loppuun mennessä lanseerataan kilpailu neljännessäkin nimikkeessä (fourth title). Verkkokarsintojen on määrä alkaa talousvuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä. Tämä siis tarkoittaa ennen kuluvan vuoden maaliskuun loppua.

Battlefield 1

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Battlefield 1 sai 4K-tuen Xbox One X:llä

Battlefield 1 sai 4K-tuen Xbox One X:llä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Battlefield 1:n Twitter on paljastanut, että piakkoin linjoille saadaan 4K-tuki Xbox One X:lle. Oletettavasti tulossa on joko 4K & 30 FPS tai 4k & 60 FPS. Tänään 31....

0
GR Livessä tänään Battlefield 1

GR Livessä tänään Battlefield 1

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Uusi Battlefield V -peli on määrä julkistaa tänään klo 00 Suomen aikaa (eli puolilta öin), joten sen kunniaksi GR Livessä pelataan kahden tunnin ajan edeltäjää...Ladataan seuraavaa sisältöä