LIVE
HQ
logo hd live | Balatro
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Battlefield 4

   Battlefield 4: Dragon's Teeth julkaistaan ensi viikolla

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   EA ja DICE ovat ilmoittaneet, että Battlefield 4:n neljäs laajennuspaketti Dragon's Teeth julkaistaan 15. päivä eli ensi viikon tiistaina ilmaiseksi Premium-asiakkaille. Muu väki saa tilaisuuden ostaa sen 29. päivä alkaen, joskaan hintaa ei olla vielä julkistettu.

   Lisäri sisältää viisi uutta asetta ja ballistisen kilven. Se tuo mukanaan myös uuden Chain Link -pelimuodon, joka on väännös fanien suosimasta Conquestista. Näiden lisäksi luvassa on kymmenen uutta tehtävää, avattavaa sekä kauko-ohjattava, aseistettu maakulkuneuvo R.A.W.R.

   Paketissa on tietenkin myös karttoja, jotka ovat kanaaleihin panostava Lumphini Garden, torista ja sitä ympäröivistä kujista koostuva Pearl Market, betoninen Propaganda ja kelluvan ravintolan ympärillä pyörivä Sunken Dragon.

   Battlefield 4

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   9
   Battlefield 4 - China RisingScore

   Battlefield 4 - China Rising

   ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

   Uuden Battlefieldin mukana seuraavat väistämättä uudet karttapaketit. Niistä ensimmäisenä rantautui China Rising.

   Battlefield 4Score

   Battlefield 4

   ARVIO. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

   Taistelu vuoden parhaan sotapelin tittelistä käy kuumana. Dice lyö tiskiin vakuuttavan moninpelin, mutta yksinpeliksi Battlefield 4:stä ei ole.   Ladataan seuraavaa sisältöä