Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Bayonetta 2

Bayonetta 2 ilmestyy Suomessa 24. lokakuuta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo omisti viime yönä Direct-lähetyksen yksinomaan superodotetulle Bayonetta 2:lle. Peli sai myös viimeinkin tarkan julkaisupäivän, jota on ehditty ihmetellä jo keväästä lähtien. Peli saapuu Suomeen 24. päivä lokakuuta eli tismalleen samana päivänä kuin Yhdysvalloissa.

Samaisessa lähetyksessä Nintendo paljasti lisäksi Eurooppaan tulossa olevan erikoispainoksen. First Print Edition -nimellä kulkevaa pakettia painetaan 15 300 kappaletta ja se sisältää Bayonetta ja Bayonetta 2 -pelien lisäksi taidekirjan ja muuta sälää erikoissuunnitellussa laatikossa. Pelin muut versiot ovat Special Edition, joka sisältää vain pelit sekä Souls Edition, minkä mukana tulee pelkkä Bayonetta 2:n tavallisessa myyntilaatikossa.

Bayonetta 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Bayonetta 2Score

Bayonetta 2

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Bayonetta 2 on viimein täällä. Pelko pois, kuunoita on keskuudessamme parempana kuin koskaan.

1
Bayonetta 2 -amiibojen tarkoitus selvisi

Bayonetta 2 -amiibojen tarkoitus selvisi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bayonetta 2 kera alkuperäisen Bayonettan on tulossa Nintendo Switchille helmikuussa 2018. Pelit ovat myös yhteensopivia Nintendon amiibo-lelujen kanssa. Nintendo on nyt...Ladataan seuraavaa sisältöä