Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Beastcoast on Rainbow Six: Siegen Manchester Major -mestari

Organisaatio voitti Team BDS:n finaalissa viikonloppuna.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ihmiset Isossa-Britanniassa ovat juuri tulleet pitkästä viikonlopusta, jolloin epäilemättä monet teistä ovat olleet virittyneitä ja pitäneet silmällä Manchester Major Rainbow Six: Siege. Turnaus päättyi sunnuntaina, ja sitä silmällä pitäen meillä on nyt voittaja, josta raportoida.

Beastcoast on voittanut tapahtuman voitettuaan Team BDS suuressa finaalissa. Tämä tulos tarkoittaa, että Beastcoast suuntaa takaisin Yhdysvaltoihin mukanaan 217 000 dollaria palkintorahaa ja kokoelma Six Invitational pistettä, mikä on erittäin tärkeää, kun on kyse paikan varmistamisesta pääturnaukseen kauden lopussa.

Tämä tulos jatkaa erittäin hallitsevaa vuotta 2024 Beastcoastille, joka kruunattiin myös North America League 2024 - Stage 1 mestariksi huhtikuun puolivälissä. Meidän on katsottava, pystyykö se jatkamaan tätä menestystä Stage 2 kesällä.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä