Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Flash

Ben Affleck on Batman peräti viisi minuuttia tulevassa The Flash -elokuvassa

Onhan siinä jo hieman ruutuaikaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Super Bowlin humussa maailmalle saatiin The Flash -elokuvan uusi traileri, ja samalla nähtiin vilaus niin Michael Keatonin kuin Ben Affleckin paluusta Batmaniksi.

The Hollywood Reporterille puhunut Affleck on nyt paljastanut, että hän on elokuvassa Batman rapia viiden minuutin ajan. Ei siis kauaa, mutta on se silti parempi kuin pahainen muutaman sekunnin cameo Alfred Hitchcockin malliin.

The Flash saapuu katsottavaksi kesäkuussa 2023.

"I did finally figure out how to play that character [Batman], and I nailed it in The Flash. For the five minutes I'm there, it's really great. A lot of it's just tone. You've got to figure out, what's your version of the person? Who is the guy that fits what you can do? I tried to fit myself into a Batman. And by the way, I like a lot of the stuff we did, especially the first one [Batman v Superman]."

HQ
The Flash

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä