Suomi
Gamereactor
lifestyle

Bentley esittelee 6-in-1-ylellisen Mulliner-kolmipyörän

Taaperolle, joka haluaa ajaa tyylikkäästi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huokuuko taaperosi erinomaisuutta? Ovatko he taaperokulttuurin ruumiillistuma? Jos näin on, Bentley on luonut täydellisen kolmipyörän juuri heille. Tämä 6-in-1 Mulliner Tricycle-nimellä tunnettu pyörä on saanut inspiraationsa Mulliner-sarjan Bentley-autoista, ja sen sanotaan voivan kasvaa lapsesi mukana.

Kolmipyörässä on istuin, joka on erityisesti rakennettu sitä varten ja jossa on pehmeät sisäosat ja ulkonäkö, joka muistuttaa turvaistuimen muotoa. Tämän lisäksi istuimeen on ommeltu Bentley-merkki ja siinä on timantti timantissa tikkaus.

Mitä tulee muuhun kolmipyörään, siinä on ilmapumpattavat pyörät, joiden on tarkoitus heijastaa ja muistuttaa alkuperäistä Mulliner-autoa. Jokaisessa pyörässä on myös pyörän korkki, johon on upotettu myös Bentley-logo, joka pysyy aina liikkumattomana ja pystyssä.

Sitten, jos kaikki tämä ei ollut jo liian ylimääräistä lasten kolmipyörälle, sen konepellissä on myös kromitunnus, timanttitikatut työntökahvalaukut, ja "muutoskyvyn" ansiosta kolmipyörän sanotaan mahtuvan lapselle kuuden kuukauden ikäisestä aina viiden vuoden ikään.

Tämä on mainos:

Kolmipyörän hinnasta Bentley toteaa, että se maksaa 595 puntaa.

Bentley esittelee 6-in-1-ylellisen Mulliner-kolmipyörän
Bentley


Ladataan seuraavaa sisältöä