Suomi
Gamereactor
lifestyle
Fallout (Amazon)

Bethesda paljastaa uuden Pip-Boy-kopion, joka on saanut inspiraationsa Fallout-tv-sarjasta

Hanki oma Pip-Boy hintaan 200 dollaria.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bethesda on tehnyt kopion Pip-Boysta aiemmin, mutta se ei ollut aivan niin hieno. Toki, sait sen halvemmalla kuin tämä nykyinen malli, mutta Falloutin fanit ovat paljon todennäköisemmin vaikuttuneita tästä painevaletusta kopiosta.

Valitettavasti ei näytä siltä, että tämä Pip-Boyn metalliversio pystyy napsahtamaan käsivarteesi. Se toimii herätyskellona, mutta näyttää siltä, että se sopii parhaiten pysymään näyttötelineessään. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että se on suunniteltu sopimaan Ella Purnellin käsivarteen, joka näytteli Lucya Fallout-esityksessä. Siinä on pehmuste ja tilaa suuremmalle varrelle, mutta se ei ole yksi koko sopii kaikentyyppisille sopimuksille.

Voit tarkistaa tämän kopiomallin täältä, josta voit ennakkotilata oman Pip-Boysi hintaan 200 dollaria. Siellä on hienoja ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu mukaansatempaava näyttö, joitain animaatioita ja radioleikkeitä esityksestä sekä ovela latauskaapeliportti, joka on sijoitettu päälle. Jos tilaat yhden näistä pahoista pojista, saatat odottaa jonkin aikaa, koska he saapuvat vasta ensi vuoden helmikuussa.

Fallout (Amazon)
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä