Suomi
Gamereactor
uutiset
Beyond: Two Souls

Beyond: Two Souls laskeutuu ensi viikolla PS4:lle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sony ja Quantic Dream ovat ilmoittaneet Playstationin blogissa julkaisupäivän Beyond: Two Soulsin PS4-versiolle. Sen ilmestyy PS Storen valikoimiin 26. marraskuuta, eli jo ensi viikolla. Digitaalisesta versiosta pyydetään 29,99 euroa. Tosin levyjulkaisua joudutaan odottamaan ensi vuoden maaliskuuhun, jolloin peli pärähtää kauppojen hyllylle Heavy Rainin kanssa yhteispakkauksessa.

Beyond: Two Soulsiin on luvassa 1080p:n tarkkuuteen päivitettyä grafiikkaa, jossa on myös enemmän erikoistehosteita. Konsolin ohjaimessa olevalla kaiuttimellakin kikkaillaan. Jokaisen kohtauksen lopuksi pelaaja näkee omat valintansa ja mitä muut pelaajat ovat tehneet, mikä kuulostaa hyvin tutulta Telltalen seikkailupeleihin tutustuneille. Pelin voi myös läpäistä kronologisessa järjestyksessä, mikä oli kehittäjien mukaan eräs suurimmista toiveista alkuperäisessä versiossa. Mukana on myös Enhanced Experiments -lisäosa.

Beyond: Two Souls
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Beyond: Two SoulsScore

Beyond: Two Souls

ARVIO. Kirjoittaja Raine Laaksonen

Interaktiivinen draamapeli luo omaa tyyliään häikäisevän kauniisti. Beyond: Two Souls on yksi vuoden komeimpia sekä mielenkiintoisimpia teoksia.Ladataan seuraavaa sisältöä