Suomi
Gamereactor
uutiset
Kingdoms of Amalur: Reckoning

Big Huge Gamesin väkeä Epicille

Rhode Islandin arvet parantuvat

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Epic Gamesin johtaja Mike Capps on blogannut, että Epic avaa uuden studion Baltimoreen ja sen henkilökuntana tulee toimimaan pääasiassa entisen Big Huge Gamesin väkeä.

Cappsin mukaan Epic oli harkinnut uuden studion perustamista, mutta tiesi tarvitsevansa siihen suuren joukon taitavaa työvoimaa jota ei voi vain vetää hatusta. Sitten puhelin soi, ja entisen Big Huge Gamesin "johtoryhmä" ilmoitti Cappsille haluavansa muodostaa uuden studion ja työstää uutta Epic-peliä.

Cappsin mukaan tulee kestämään vielä hetken aikaa ennen kuin Baltimoresta löydetään sopiva paikka, saadaan pöydät ja PC:t paikalleen ja ostetaan riittävästi nerf-pyssyjä ja Dr. Pepperiä pitämään pelistudio käynnissä.

Kingdoms of Amalur: Reckoningin alkuperäinen kehittäjä Big Huge Games kaatui omistajansa 38 Studiosin mukana, kun tämä jäi kymmeniä miljoonia dollareita pystyyn Rhode Islandin osavaltiolle. Sen työntekijät hajaantuvat nyt muihin alan töihin mm. Epic Gamesille, Zynga Eastille ja Zenimax Onlinelle.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Kingdoms of Amalur: ReckoningScore

Kingdoms of Amalur: Reckoning

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Amalur kutsui ja Eerik vastasi. Timanttista toimintaa tarjoava roolipeli osoittautuikin kokemisen arvoiseksi seikkailuksi.

0
38 Studiosin jäämistö kiinnostaa ostajia

38 Studiosin jäämistö kiinnostaa ostajia

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Kingdoms of Amalur: Reckoningia sekä Copernicus-verkkoroolipeliä kehittäneen ja sittemmin kaatuneen 38 Studiosin jäämistö kiinnostaa ostajia, huutokauppaaja kertoo.



Ladataan seuraavaa sisältöä