Suomi
Gamereactor
uutiset
Black Myth: Wukong

Black Myth: Wukong antaa sinun tulla pomoksi voitettuasi heidät

Yhtäkkiä vihaamastasi hyökkäyksestä tulee voimakkain kykysi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Samaan tapaan kuin Lies of P oli vuonna 2023, Black Myth: Wukong näyttää olevan vuoden 2024 jännittävin Soulslike. Se tarjoaa uskomatonta visuaalista ilmettä, valtavia pomokohtaamisia ja paljon muuta jännittävää, erityisesti 1500-luvun novellin Journey to the West faneille.

VGC:lle annetussa haastattelussa kehittäjä Game Science Studion tiedottaja paljasti, että emme vain taistele pomoja vastaan ​​Black Myth: Wukongissa, vaan voisimme ottaa pomojen roolin lyötyämme heidät.

"While the ability to use the weapons of your slain foes is a concept that is common to games in this genre, taking on the full body proportions and movement of that boss is a novel approach, that adds extra stakes to the fight," they said.

He mainitsivat myös, että pelin vaikeus ei tunnu samalta koko matkan ajan. Vaikka vaikeusvaihtoehtoja ei olekaan, peli antaa pelaajan kokea sankarillisen matkan. Tällä tarkoitetaan, että mitä pidemmälle hän etenee, sitä todennäköisemmin hän tuntee olevansa valmis ottamaan vastaan ​​kohdattavat haasteet.

Black Myth: Wukong julkaistaan ​​20. elokuuta PC:lle ja Playstation 5:lle.

Black Myth: Wukong

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä