Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Black Ops 4

Black Ops 4:stä julkaistaan kaksi beta-versiota - ensimmäinen elokuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision on julkistanut kaksi beta-versiota Call of Duty: Black Ops 4:stä. Ensimmäinen beta pyörii elokuussa, toinen seuraa syyskuussa.

Ensimmäisessä betassa pelimuotoina ovat sarjaa pelanneille tutut Team Deathmatch, Domination, Hardpoint ja Search & Destroy. Uutena moodina kokeillaan Controlia, jossa kaksi joukkuetta vuorottelee hyökkäys- ja puolustusroolissa kahden kohteen ympärillä. Kenttiä beta tarjoaa kaikkiaan kuusi.

Syyskuussa alkavassa toisessa betassa testaukseen pääsee pelin ehkä suurin (ja vielä tuntemattomin) uudistus: PUBG-henkinen Blackout-moodi. Treyarch ei antanut moodista tarkempaa tietoa, tosin sen on huhuttu tukevan 60 pelaajan matseja. Syyskuun betasta kerrotaan tarkemmin myöhemmin.

Elokuun betan alkamisajat ovat kuitenkin jo selvillä. Ensimmäiseksi peliä on mahdollista testata Playstation 4:llä 3. elokuuta alkaen.


  • Playstation 4: 3.-6. elokuuta (alkamis- ja päättymisajat klo 20.00 Suomen aikaa)

  • Playstation 4 ja Xbox One: 10.-13. elokuuta

  • PC Beta Early Access: Alkaa 10. elokuuta Battle.Netissä

  • PC Open Beta: 11.-13. elokuuta

Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Faccento perustaa Bad Moon Talentin

Faccento perustaa Bad Moon Talentin

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Entinen Call of Duty -pelaaja ja valmentaja Brice 'Faccento' Faccento on paljastanut Twitterissä perustaneensa kykyjenetsintätoimiston nimeltä Bad Moon Talent, jonka...

0
Eunited voitti 2019 CWL-finaalit

Eunited voitti 2019 CWL-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ensimmäiset CWL-finaalit on saatu päätökseen Miamissa. Paikan päällä 16 joukkuetta ottivat mittaa toisistaan, ja palkintopotti oli 1,25 miljoonaa dollaria. Sunnuntaina...Ladataan seuraavaa sisältöä