Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

BLAST julkisti hyvinkin erilaisen ohjelman Counter-Striken vuodelle 2025

Perinteinen rakenne on muisto vain, ja tarjolla on kolme erilaista tapahtumaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BLAST räjäyttää auki (anteeksi) tyypillisen kilpailukykyisen Counter-Strike kaavan, johon olemme tottuneet. Turnauksen järjestäjä on paljastanut suunnitelmansa kaudelle 2025 ja kuinka se käyttää nyt merkittävästi erilaista formaattia.

Kalenterissa on kolmenlaisia tapahtumia. Bounty -tapahtumissa 32 joukkuetta kilpailee gameshow'n kaltaisessa rakenteessa, jossa he pyrkivät nostamaan pudotuspalkintoa päässään yrittäessään voittaa suuremman siivun kokonaispalkintopotista. Jokaisessa tapahtumassa järjestetään 31 ottelua ja 95 tuntia Bounty toimintaa, ja kaksi tapahtumaa on suunniteltu vuodelle 2025, ensimmäinen on 12.-26. tammikuuta ja toinen 4.-17. elokuuta, ja molemmissa on online- ja studioelementtejä.

Toinen tapahtuman lähtökohta on Open. Nämä ovat perinteisempiä suuria areenatapahtumia, jotka kokoavat yhteen 16 joukkuetta eri puolilta maailmaa, yhteensä 29 ottelua ja 89 tuntia toimintaa jokaisessa turnauksessa. Ensimmäinen niistä järjestetään Lissabonissa 17.-30. maaliskuuta ja toinen 25.-7. syyskuuta Lontoossa.

Lopuksi meillä on Rivals. Tällöin kahdeksan parasta joukkuetta ympäri maailmaa kohtaavat toisensa 12 ottelun ja 41 tunnin ajan. Ensimmäinen näistä tapahtumista on 28. huhtikuuta - 4. toukokuuta ja toinen 10. ja 16. marraskuuta. Rivals turnauksen sijaintitietoja ei ole vielä jaettu.

Lopuksi BLAST on luvannut, että kaiken tämän lisäksi voimme odottaa Major isännöintiä Yhdysvalloissa Austinissa, Texasissa joskus myös vuonna 2025. Tämän turnauksen tarkkaa päivämäärää ei ole vielä päätetty.

Onko tämä mielestäsi oikea suunta kilpailukykyisen CS:n tulevaisuudelle?

Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä