Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

BLAST.tv on ilmoittanut jälleen yhden kumppanin Pariisin majurille

Zowie liittyy taisteluun.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BLAST on ilmoittanut, että Zowie on viimeisin yritys, joka liittyy lopullisen Counter-Strike: Global Offensive Major's kumppaniluettelon joukkoon. Liittymällä Paris Major's viralliseksi monitorikumppaniksi meille kerrotaan, että tässä sopimuksessa Zowien XL2566K nimetään turnauksen päänäytöksi ja että kaikki kilpailu pelataan näytöllä.

BLASTin kaupallinen johtaja Oliver Clarke puhui uudesta kumppanista ja lisäsi: "ZOWIE tuottaa pelinäyttöjä, jotka on suunniteltu erityisesti esports-pelaajille, joten heidän tuotteensa sopii täydellisesti maailman parhaille pelaajille yhdessä vuoden 2023 suurimmista esports-turnauksista BLAST.tv Paris Majorissa. Odotamme innolla yhteistyötä heidän kanssaan ennen Ranskan kaikkien aikojen ensimmäistä Counter-Strike Major -tapahtumaa ja yhtä vuoden odotetuimmista esports-tapahtumista ja kaikkien aikojen viimeisintä CS:GO-major-turnausta."

Sopimukseen liittyvistä taloudellisista seikoista ei ole mainintaa, mutta ainakin tiedämme, millä monitoreilla turnaus pelataan.

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä