Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

BLAST.tv on tehnyt yhteistyötä kolmen eri hengen kanssa

Kaikki Pariisin majurille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hyvin pian Counter-Strike: Global Offensive isännöi kaikkien aikojen viimeistä Major:aa, kun Paris Major järjestetään toukokuussa. Kun johdamme tuohon monumentaaliseen hetkeen, järjestävä elin, BLAST.tv on ilmoittanut, että se on tehnyt yhteistyötä kolmen väkevien alkoholijuomien brändin kanssa, joista jokainen tekee esports-debyyttinsä tapahtumassa.

Se on Absolut Vodka, Ballantine's Scotch whisky ja Jameson Irish Whiskey, jotka ovat tehneet yhteistyötä BLASTin kanssa turnauksessa, ja jokainen kolme tuotemerkkiä sponsoroi osia lähetyksestä ja tekee yhteistyötä tarinoiden ja kulissien takana olevan sisällön parissa fanien nautittavaksi.

Oliver Clarke, BLAST:n kaupallinen johtaja, totesi: "Olemme iloisia saadessamme Absolutin, Ballantine'sin ja Jamesonin mukaan BLAST.tv Paris Majoriin, heidän ensimmäiseen laajamittaiseen, kollektiiviseen esports-kumppanuuteensa. Odotamme innolla yhteistyötä tarjotaksemme ainutlaatuista sisältöä, digitaalisia integraatioita ja aktivointeja maailmanlaajuiselle peliyhteisölle yhdessä maailman arvostetuimmista ja suosituimmista esports-tapahtumista."

Paris Major sisältää 1,25 miljoonan dollarin palkintopotin, ja se järjestetään Accor Arena:ssa kaupungissa 8.–21. toukokuuta.

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä