Suomi
Täysi-ikäisyyden riemut

Täysi-ikäisyyden riemut

Kirjoittaja Gono10 17. lokakuuta 2013 kello 08:47

Tänään koitti viimein se päivä, kun minä täytin 18-vuotta. Olen nyt lain edessä täysi-ikäinen ja itse täysin vastuussa kaikesta. Vanhempani voisivat heittää minut halutessaan ulos ja jos teen rikoksen en saa ikäni puolesta enää lievennyksiä rangaistukseen.

Vaikka vastuita tulee paljon lisää, myös oikeudet eli ilonaiheet samalla lisääntyvät. Alaikäisenä en kertaakaan alkoholiin koskenut, mutta lauantaina olisi tarkoituksena sitäkin kokeilla. Tänään 12 jälkeen minulla on inssi, joten iltapäivästä saan ajella vapaasti autolla minne ikinä haluan. Voin ostaa kaupasta K-18 tuotteita, kuten K-18 pelejä, Veikkauksen tuotteita ja voin jälleen pelata laillisesti pelikoneella. En tarvitse enää mihinkään asiakirjoihin vanhempieni allekirjoituksia. Kaikkiaan hauskan mahdollisuudet lisääntyvät.

Mikään aiemmista ei kuitenkaan henkilökohtaisesti ei ole tärkeintä täysi-ikäisyydessä, ei edes ajokortti vaikka sitä olen odottanut 5-vuotiaasta. Minulle tärkeintä on se, että saan osallistua täysipainoisesti Vpk:n hälytystoimintaan. Pääsen konkreettisesti pelastamaan ihmishenkiä ja omaisuutta. Mikään ei tuo niin suurta iloa kuin ihmisten auttaminen.

Loppukaneettina sanottakoon, että tämä ihmisen ikä on jännä asia Internetissä. Siitä asti kun 10-vuotiaana astuin tähän maailmaan, olen valehdellut aina ikäni, jotta minut otettaisiin vakavasti. Luulen että moni täällä Gamereactorissakin on saattanut luulla minua hieman vanhemmaksi, kuin oikeasti olen :)

HQ