Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä

Työn touhussa...

Kirjoittaja Redi 14. heinäkuuta 2008 kello 16:02

Viikonloppu meni nätisti ruskeiden pullojen sekä Lordin seurassa. Meininki oli siistiä ja vaikka keli meinasi aluksi olla ikävä, niin tämä korjautui iltaa kohden täydelliseksi. Olihan se hienoa Lordikin nähdä livenä näin Maidenin alla. Kaikki hitithän sieltä tuli mitä odottelinkin.

Nyt on yritetty palata "arkeen" ja hieman työn touhussa ihan vain kaverin apuna. Pitkästä aikaa pääsee jälleen tekemään pientä purkamista ja rakentamista. Tapana on ollut melkein joka kesä käydä tekemässä jonkinlaista kattoremonttia tai vastaavaa tutun kautta. Nyt ollaan tekemässä ihan omasta tahdosta pientä remonttia ja sehän sopii vasta painoksi pelaamiselle ja sisällä istumiselle.

Takaisin kotiin pitäisi varmaankin suunnata keskiviikkona ja perjantaina täytyykin olla Helsingissä katsomassa Maideniä, joten näyttää kostealta sekin viikonloppu näillä näkymin. Paljon on kesälle suunnitelmia täytyy vain jostain löytää sopivasti aikaa kaikelle tekemiselle. Pelatakin pitäisi keretä, tai se nyt varmaankin tulee automaattisesti kun asemapaikka on korjattu takaisin.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus