Suomi
Blog
PAL versio

PAL versio

Ookkei eli joo, en muista oonko tästä joskus selittäny mut nytpä sitte pistän asian selväks.
Mun peliostokset on ollu aikalailla PS1 ja PS3 pelejä, no PS3 pelit ei välttämättä ihmetytä mut mitä tulee pleikkari ykkösen peleihin niin monet varmaan miettii, et mitähän ton jätkän päässä liikkuu kun ostaa Action Man pelin...

Nii no jos totta puhutaan ni ei mitään.. ei vaan, typerille peleille on ihan oma syynsä.
Tää koko homma alko kauan aikaa sitten Hiidenrannasta jossa asuin ajanlaskun alussa.
Se oli -90 luvun loppua ja 2000 luvun alkua kun tää tehtävä sai alkunsa. PS1 tai PSX (ihan miten haluut sen mainita) oli sillon tosi kova sana, piratismi oli aikalailla huipussa sillon ja no monet voikin jo tässä vaiheessa päätellä.. Että joo faijan kaveri kävi useesti Venäjällä (äälkää kysykö miks, en tosiaan tiiä) mutta se toi aina sieltä tilauksena kaikki uudet tulevat pelit reilusti julkasu päivää aikasemmin. Sillon mulla oli pelejä vaikka kuinka paljon, se kesti niin kauan ku kesti, PS1 hajos ajan mittaa (ennen luopumista se vietiin korjaukseen ainaki 3 kertaa)

PS2 saapu talouteen sen jälkeen ja piraattipeleistä oli aika jättää jäähyväiset. Hyvät pelihetket jäi vain muistoks ja sen jälkeen vannoin, että makso mitä makso niin kaikki piraatteina olleet pelit palaa vielä joskus mun hyllyyn PAL versiona.

Tehtävän anto on vähän turhan laaja ja yli päätään kaikkien niitten pelien muistamiseen menee oma aikansa. Välillä tulee semmosia ''ahaa'' ''aivan'' ''nyt mä muistan'' väläyksiä jostain pelistä ja sen jälkeen se onkin jo aika liki ostolistalla tai etsinnän aiheena vähintään.

Tämmöisen setin ansiosta, keräilen PS1 pelejä vaikka ne ois kuinka paskoja..

Tämmöstä tällä kertaa, katellaan mitä seuraavaks tulee jauhettuu ja mistä.

HQ