Suomi
Blog

Kaikki hyvä...

...päättyy aikanaan. Olen työskennellyt Gamereactorin päätoimittajana nyt noin kuusi ja puoli vuotta. Aika on ollut parhaillaan äärimmäisen antoisaa ja siitä on iso kiitos kaikille mahtaville GR:n yhteisön jäsenille sekä toimituksessa auttaneille avustajille, moderaattoreille ja toimittajille. Mukaan on mahtunut 37 paperilehteä 2010-2015 (tsekkaa täältä) ja peräti 6103 uutista, artikkelia, ennakkoa ja arviota! Siinäpä on hommaa riittänyt ja joskus vähän liikaakin pienelle toimitukselle. Onkin pakko myöntää, ettei siihen olisi yksin pystynyt ja sen takia erityiskiitos GR:n entisille työkavereille Kimmolle, Mikalle ja Leeville.

Nyt tämä aikakausi ja työrupeama saa päätöksensä. Jätän tehtävän tänään pitkäaikaisen avustajan Markuksen hellään huomaan. Lähden itse etsimään uusia uria ensin reissaamalla talven ulkomailla ja sitten jälleen kotimaassa pelialan toisenlaisissa kiemuroissa.

Hyvää loppuvuotta 2016, rauhallista joulun odotusta ja nähdään tuolla jossain

HQ

Lokakuun Gamereactor-lehti: parempi myöhään...

Syksy etenee vauhdilla ja ulkona mennään jo melkein pakkasen puolella (ainakin täällä Helsingissä). Pelijulkaisuista ei myös ole ollut puutetta, ja lehden julkaisua jouduttiin jopa hieman lykkäämään, että mukaan saataisiin useampia kuumia arvioita. Nyt lehti on kuitenkin valmistunut ja lähetetty painoon. Odotusta on siten tiedossa enää reilun viikon päivät. Gamereactorin 63. numero ilmestyy nimittäin ensimmäisiin jakelupisteisiin 29. lokakuuta lähtien ja sen pitäisi saapua tilaajille pian sen jälkeen.

Tuttuun tapaan alla on pieni maistiainen lehdestä kansikuvien muodossa. Sisältöön voi puolestaan tutustua ennakkoon täällä: http://www.gamereactor.fi/lehti/63

Lokakuun Gamereactor-lehti: parempi myöhään...

HQ

Syyskuun Gamereactor-lehti on valmis!

Rankka kuukausi on takana. Toimittajavaihdoksista ja alkusyksyn kiireestä on kuitenkin selvitty kunnialla, ja Gamereactorin syyskuun numero on valmistunut. Sisältö lähetettiin painoon hetki sitten, mutta sen sisältöön pääsee tutustumaan ennakkoon vaikka heti.

62. Gamereactor-lehti ilmestyy 24. syyskuuta alkaen pelikaupoissa kautta maan. Alla lisää maistiaisia lehden kansikuvien muodossa. Mainoskääreessä on tällä kertaa Middle-Earth: Shadow of Mordor ja toimituksen valitsema kansi on NHL 15. Mitäs pidätte?

Syyskuun Gamereactor-lehti on valmis!

Elonkorjuumarkkinat

Huh hellettä! Lehden teko ei ole kesän kuumimpina päivinä ollut herkkua, mutta kova työ on taas palkittu: Gamereactorin 61. numero eli elokuun lehti on valmistunut ja lähetetty painokoneiden hellittäväksi.

Tuttuun tapaan lehden sisältöön voi tutustua ennakkoon täällä.

Alla löytyy myös maistiainen lehden kansikuvien muodossa. Mainoskääreessä on tällä kertaa Evolve ja toimituskannessa komeilee Link, joka on tietysti mukana syyskuussa ilmestyvässä Hyrule Warriorsissa sekä ensi vuonna Wii U:lla saapuvassa uudessa The Legend of Zeldassa.

Elokuun numero saapuu pelikauppojen ilmaisjakeluun perjantaina 14. elokuuta.

Elonkorjuumarkkinat

Lomalle lompsis!

Aah, kesän lehti valmis, E3 paketissa - eiköhän se ole vihdoin kesäloman paikka.

Lomalla on mahdollisuus ottaa hieman rennommin, unohtaa työstressi ja samalla kiriä "rästiin jääneitä" pelejä. Kesän häpeäpinossa päällimmäisenä odottaa muuten Watch Dogs, jonka pariin pääsyä odotan todella innolla.

Kunhan vaan jalkapallon MM-kisat ja Hearthstone päästäisivät otteestaan, niin ehtisi muiden pelien kimppuun. Kesällä Hearthstonesiinkin on tulossa uutta pelattavaa, kun Curse of Naxxaramas ilmestyy. Uudet kortit näyttävät pirskatin siisteiltä, joten uusia kikkoja tulee riittämään. Riittäisiköhän GR:ssäkin pelaajia jos pistäisi Hearthstone-turnauksen pystyyn?

Eli ei muuta kuin hyvää kesää ja lomaa kaikille Gamereactorin lukijoille. Nähdään taas heinäkuussa!

- Arttu