Käyttäjä- ja toimitusblogit. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gonon kuulumiset

Gonon kuulumiset

Kirjoittaja Gono10 4. joulukuuta 2014 kello 19:57

Hei ja hoi kaikki, olen kunnossa mutta niin kiireinen että pelaamiselle ja Gamereactorille ei ole juurikaan jäänyt aikaa :/

150 päivää sitten aloitin varusmiehen täällä Sodankylän Jääkäriprikaatissa 3. Jääkärikomppaniassa. P-kausi meni tutustuessa paikan toimintaan, ihmisiin ja sotilaan perustaitoihin. P-kausi oli, noh, ei niin mukavaa. Huutoa, juoksua, taistelukoulutusta ja pakkiruokaa lähes päivittäin. Aika kului kuitenkin riittävän nopeasti ja Tj:n ollessa 303 sain odottamaan tiedon, olin päässyt haluamaani jatkokoulutukseen eli moottorialiupseerikurssille, kotoisammin moto-aukkiin.

Meillä motoilla P-kausi kesti viikon vähemmän kuin muilla, eli seitsemän viikkoa. Kurssille saapui vahvennusta myös Rovaniemeltä Ilmantorjuntarykmentistä ja Lapin Lennostosta. Kurssi starttasi 28 hengen vahvuisena autokoululla. Ensimmäiset viikot käytiin C ja C1e teorioita ja ammattipätevyystunteja. Pian alkoivat myös ajotunnit Scanialla jonka perään oli kytketty pikkuruinen kärry. Autokoulun lisäksi koulutuksemme ei juurikaan sitten muuta ole kuulunut :D

Koko Aukin aikana olemme osallistuneet vain muutamalle tärkeimmälle Aukin yhtenäisyyskoulutuksen tunnille. Muuten ajan on vienyt erittäin tehokkaasti autopuolen opinnot, nimittäin Sodankylässä Motti au:ille koulutetaan CE kortti ja täysi 280 tunnin ammattipätevyys.

Juuri nyt menossa on väli/loppuilta. Harmikseni olen ollut jo kolme viikkoa flunssan kourissa ja jo maanantaina jouduin keskeyttämään sodan kun lämpö nousi. Tämän viikon olen viettänyt kasarmilla erittäin monen muun "vempan" kanssa. Muuta emme ole tehneet kuin nukkuneet ja syöneet.

Tasan kahden viikon päästä vanhat lähtevät ja päivä sen jälkeen saan lyödä alikersantin natsat rintaani. Tällä hetkellä Tj on 197 ja hajottanut ei ole juuri ollenkaan. Kun hommat ovat itselle mieleiset, palvelus kuluu leikiten, vastahan sitä kolmenkymmenen asteen helteessä juoksi coopperia :)

Yritän pitää itseni hieman paremmin kuuluvilla tulevaisuudessa, johtajakaudella aikaa kyllä pitäisi olla riittävästi. Kuulumisiin, Jesse

HQ