Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä

Guess who's back

Kirjoittaja hippidippi 13. lokakuuta 2016 kello 18:32

Viime blogista on nyt neljä vuotta.

Silloin saarnasin mukamas kovinkin aikuisena nuoremmille käyttäjille tulevaisuuden valinnoista, vaikka itselläni ei ollut pienintäkään hajua mitä elämältäni haluaisin.

Viimeiset neljä vuotta tiivistettynä menevät jotakuinkin näin:
Peruskoulun jälkeen en tiennyt ollenkaan, mitä haluaisin tehdä tulevaisuudessa, joten valitsin lukion. Seuraavat kolme vuotta vietinkin nauttien opiskelijaelämästä ilman sen suurempia murheita. Yo-kirjoitusten lähestyessä vanha, jo aikoja sitten haudattu tunne nousi taas pintaan. On kulunut kolme vuotta siitä, kun olin viimeksi tässä tilanteessa. En vieläkään tiedä, mihin tästä jatkaisin.

Lukion aikana tein melko tasaiseen tahtiin pelivideoita youtubeen, sekä taltioin kaveriporukkani menoja, ja tein niistä heille videopätkiä, joita he voisivat vanhempina muistella lämmöllä. Videoiden kuvaus ja leikkaus on aina ollut lähellä sydäntä, mutta en pitänyt sitä koskaan minään muuna kuin harrastuksena. Sitten eräänä päivänä kaverini kysyi, miksen lähtenyt opiskelemaan media-alaa. Sinä hetkenä palaset loksahtivat pääni sisällä paikalleen, ja tiesin, mitä haluan tulevaisuudessa tehdä.

Tajusin, että media-ala on se mun juttu. Sitä ennen oli kuitenkin vielä armeija käytävänä. Viihdyin vuoden Kainuun prikaatissa, joukkueen varajohtajana 1. jääkärikomppaniassa. Tänä aikana yritin TAMK:iin medianomipuolelle, mutta en saanut ennakkotehtäviä tehtyä kiireellisen aikataulun takia. Siispä päätin aloittaa puhtaalta pöydältä, ja nyt opiskelen Tredulla media-assistentiksi audiovisuaalisen viestinnän yo-pohjaista tutkintoa.

Jos tästä tarinoinnista on joku opetus löydettävä, niin se on se, että ikinä ei voi tietää, mihin elämä johdattaa. Minulla kesti kolme vuotta peruskoulun päättymisen jälkeen ennen kuin tiesin mitä tehdä seuraavaksi, ja jos onni on myötä, saatan jopa valmistua seuraavan kymmenen vuoden sisällä medianomiksi, ja ehkä jopa saada töitä! Uskokaa siis itseenne, hakekaa alalle joka oikeasti kiinnostaa teitä, ja yrittäkää parhaanne minne ikinä elämä teidät viekään!

Hippi out!

Elämä peruskoulun jälkeen.

Kirjoittaja hippidippi 5. maaliskuuta 2012 kello 23:16

Tämä blogi on tarkoitettu enemmänkin Gamereactorin nuoremmille käyttäjille, tarkemmin sanottuna niille, joilla on vielä peruskoulu kesken, mutta toivottavasti te ''vanhuksetkin'' saatte tästä jotain irti :)

Moni Gamereactorin käyttäjistä on vielä peruskoulussa, joten teidän ei tarvitse vielä pahemmin miettiä tulevaisuutta, ja sitä, mitä haluaa tehdä ysiluokan jälkeen. Kuitenkin, yllättävän nopeaa se aika kuitenkin tulee, aika jollon on päätettävä mitä haluaa omalta elämältään. Meidän koulussa oli tänään haku, eli meidät ohjattiin tietokoneiden ääreen, ja sanottiin ''valitseppa siitä itsellesi seuraava oppilaitos.''

Itselleni tämä oli suhteellisen paha paikka, sillä minulla ei ole vielä hajuakaan, mihin ammatiin haluaisin ryhtyä. Niinpä valitsin paikallisen lukion, saanpahan ainakin muutaman lisävuoden näiden asioiden miettimiseen. Ongelma vain on se, että en ole mikään maailman paras oppilas, keskiarvoni on 7,5. Ei se tokikaan mikään umpihuono ole, mutta sellaisella arvosanalla lukioon mentäessä pitää sitten oikeasti myös työskennellä ahkerasti sen valkoisen lakin eteen, ettei kesken kaiken mene sormi suuhun.

Pointtini tällä blogilla siis on, että jos olette vielä nuoria ja kauniita, ruvetkaa miettimään ajoissa, mitä haluatte elämältänne, ja jos korkeatasoisempi koulutus kiinnostaa, niihin numeroihin kannattaa alkaa panostaa ennen sitä ysin kevättä, jolloin alkaa olla jo liian myöhäistä. Pahimmassa tapauksessa huomaatte, että keskiarvonne ei riitäkkään siihen kouluun, johon olette jo kauan suunnitelleet hakevanne!

Tämä nyt muuttui vähän saarnaksi, mutta minkäs teet, ei muuta kuin leuka pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä!

Adios.

Montage + youtuben tekijäoikeudet

Kirjoittaja hippidippi 18. syyskuuta 2011 kello 01:16

Sain juuri tähän mennessä suurimman projektini valmiiksi, eli tein oman MW2 -montagen youtubeen!
http://www.youtube.com/watch?v=YaFy-ZTFOEY

Mutta mielenkiintoisasti, vaikein osa ei välttämättä ollutkaan videon editoiminen tai clippien saaminen, vaan itse videon lataaminen youtubeen. Youtube näes osaa ajoittain olla melkoinen kusipää, mitä tulee musiikin suhteen. Käytin montagessani Skrillexin laulua ''Scary monsters and nice sprites'', ja youtube poisti sen takia jatkuvasti ääniraidan videoistani. Näin tapahtui yhteensä kolme kertaa. Lopulta muokkasin hieman videota, ja lisäsin bändin nimen selkeämmin videoon, ja sainkin pitää musiikin videossani!
Mutta o-ou, ''videosi on kielletty tietyissä maissa.'' Sanoo youtube. Tästähän minä raivostuin, ja lähetin youtubeen anomuksen, jossa pyydän videoni näytettäväksi ympäri maailmaa. Nyt ei voi kun katsoa, ja odotella...

Toivottavasti pidätte videosta, käytin siihen melko paljon aikaa! :)

BF3 Alpha - fiiliksiä

Kirjoittaja hippidippi 23. heinäkuuta 2011 kello 18:21

Kaverini oli saanut sähköpostiinsa viestin, jossa hänet kutsuttiin kokeilemaan Battelfield 3:n alpha trialia PC:llä. tässä on pieniä fiiliksiä pelistä. (ei mitään kovin spoilaavaa, mutta hypelle herkimmät kääntäkööt katseensa ikkunasta ulos!)

Alphan ainut moninpelikenttä oli E3:ssakin esitelty Operation métro, joka sijoittuu Ranskaan. Pelimuoto oli Bad company 2:sta tuttu Rush.

Peli alkaa puistosta, jossa esiintyy myös kentän ainut ajoneuvo, miehistöä kuljettava APC-tankki.
Kun amerikkalaiset hyökkääjät tuhoavat 2 m-com -asemaa, peli siirtyy viereiseen metrotunneliin, jossa pelin valaistus pääsee loistamaan. Muutenkin peli kuulostaa ja näyttää todella hienolta kaverini koneella, joka pyöritti peliä n. 70 ruutua sekunnissa. Kolmas, ja viimeinen pelialue on kaupunkia, jossa ympäristön tuhoutuvuuden huomaa parvekkeiden tippuessa niskaan, ja asfaltin mennessä montulle.

Aseet ja niiden kustomointi on saanut selvästikin vaikutteita DICE viime projektista, Medal of honorista, sillä amerikkalaisten räiskiessä M16-kivääreillä, venäläisillä on Kalashnikovit kainalossa.

Yhteenvetona Battelfield 3 on jo Alpha-vaiheessa äärimmäisen tasapainoitettu, sulava, ja muutenkin mahtava pelikokemus.
Onneksi ei tarvi odottaa enää kuin 3 kuukautta!

PS. En tule laittamaan Alphasta minkään sortin videota Youtubeen, sillä se olisi laitonta, se voisi johtaa kanavani sulkemiseen, ja olisi muutenkin moraalisesti väärin.

PORKCHOPS?!

Jo kolmatta vuotta GR:ssä! + uusi video

Kirjoittaja hippidippi 27. kesäkuuta 2011 kello 14:52

Niinhän se on, että tämä on jo kolmas vuoteni Gamereactorissa. Liityin tänne vuoden 2009 toukokuussa ja olen nauttinut joka päivästä. Olen tavannut paljon mahtavia tyyppejä, hyvää peliseuraa, ja saanut youtube-kanavani käyntiin täältä tulleen kannustuksen ansiosta. Olen myös kasvanut ihmisenä, sillä useimmat käyttäjät ovat minua vanhempia ja kypsempiä. Haluan siis kiittää teitä kaikkia jotka olen täällä tavannut!

Asiasta porkkanaan, uusi youtube video on nyt ulkona, tällä kertaa Homefrontin moninpelidemoa PC:llä. Kannattaa katsoa, sillä pisteet ovat pelin lopussa aika jäätävät :)

http://www.youtube.com/watch?v=Rj-_dPAZ8G4

hernekeitto.