Suomi
Blog
Epookki, pt.9: Poneja. Poneja kaikkialla

Epookki, pt.9: Poneja. Poneja kaikkialla

Kirjoittaja iPot 20. helmikuuta 2014 kello 13:10

[Jouni, ketsupilta haiseva robotti] lähti aurinkoon keräämään juustoa, jotta saisi uutta Angry Birds -limua, mutta hän päättikin pieraista niin, että koko universumi muuttuisi kindermunaksi, jotta hän saisi loputtomasti energiaa suklaajoista, syömällä suklaata ES:n kanssa, että voisi laittaa tavaransa hyllyyn, tai muutan suklaamunat heiluivat tuulessa. Ja aurinko paistoi suoraan pesukarhuun, jolla oli muutama suklaamuna tallessa taskussaan, ettei tapahtuisi maailmanloppua raivotautisten ponien isoisien sammakkojen palvelijoiden toimesta, ainakaan ennen auringonnousua, tai muuten ponit valtaavat maailman ja laittavat Sylvester Stallonen valtaan Suomen, jotta muutama raivotautinen poni ei saisi suklaata, ja laittaisi sitä ydinkärkeen.

Samaan aikaan Tomin kotona, Hermanni ja Tomi tanssivat sambaa ja joivat piimää, joka oli viisi vuotta vanhaa ja keltaista kuin lehmän virtsa saharassa, joka haissee pahemmalta kuin Pohjois-Korean tankkien öljy, jota ei missään nimessä saa kaataa vessanpönttöön, tai muuten syntyisi muroja ja lehmiä maidon seassa. Maitolasissa, joka tuli oravan auton pakoputkesta kovalla voimalla, ja sinkoutui Hasselhoffin ponin maitolasiin, joka oli oikeasti pommi vessanpöntössä, ja pönttötalossa valui muroja, mitkä maistuivat todella ponimaisilta poninruokapilleriponeilta.
Mutta sitten iso, pullea heppa halusi Virpiltä upeaa karkkia puoleen hintaan, koska Virpi oli kamala ja turhamainen PS3, joka lensi ikkunasta ulos, niin kuin keihäs joka on tulessa ja vieläpä täynnä pippuria, suoraan pyllyyn, jossa oli alkanut kemiallinen reaktio, joka oli purkautumassa pyllystä Tomia kohti. Mutta Jouni kerkesi hypätä eteen, enne kuin Tomi suli suklaamössöksi.

Ja tapahtui uusi alkuräjähdys, joka tappoi ainoastaan kärpäsen ja sut. Mutta yhtäkkiä supersieni tuli paikalle, ja söi kaikki maailman huumeet ja kuoli toisaalla omaan oksennukseensa, joka tuli karhusta, tai toisin sanoen pehmonallesta, jonka suu oli tehty poneista jotka olivat letuissa murskaantuneet pieniksi sieniksi, jotka olivat urposieniä keskellä vatsaa, joka oli hyvin hyvin räjähdysherkkää, johtuen siitä, että sillä asui sieniponeja, jotka jatkuvasti heittelivät tähtiä jännään paikkaan nimeltään Poniville, jossa oli aina silloin tällöin sinappia ja parsakaalia nimeltään Taneli Himanen.

Sitten imuri söi koko maailman, kunnes se räjähti, koska ponit olivat tanssineet reipasta ripaskaa ilman tulista chiliä silmillään. Mutta yhtäkkiä heidän äitinsä tuli.

(--tässä omituinen ulottuvuushyppy--) Lattialla olevaa Modern Warfare 3:sta, koska oli juuri kuullut poliisin aikeista tuhota maailma ilman, että olisi pitänyt soittaa SWAT -joukot hernepyssyineen ja ritsoineen. Mutta David Hasselhoff toi kiinalaisen paikalle pysäyttämään Hitlerin salaisen vaimon, jolla oli vaarallinen bensakanisteri, joka piereskeli todella vaarallisia kaasuja nimeltä Hermanni, joka halusi olla Snöögeli, mutta hän päättikin olla Pamela Pandersson isoine pandoineen ja poneineen, jotka olivat olleet juovuksissa pirtelön vaikutuksesta, koska siihen oli laitettu 14 litraa kissan kusta.

HQ