Käyttäjä- ja toimitusblogit. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi

Top 7 pelit joista en jaksanut hangata 100%

Kirjoittaja Jaketonica 20. kesäkuuta 2015 kello 21:33

Olen parantumaton Trophy huora, tunnustan sen, olen myös complitionisti, kuitenkin jokaista peliä ei jaksa hangata 100% koska uudet seikkailut ja prinsessat odottavat pelastajaa. Jotkut pelit ovat kuitenkin niin hyviä että niistä on sääli jättää trophyt keräämättä, tämä lista kertoo siis niistä. (dlc ei otettu huomioon.)

7. Castlevania Lords of Shadow 2

Peli ei sinäänsä ole kovin kaksinen kaikkineen Stealth kohtauksineen, ja häviää esi osilleen joka suhteessa. Pelimekaniikka on kuitenkin tuttua aikaisemmasta ja se pelastaa paljon. Peli jäi käytännössä kesken siitä syystä että jonnekin oli jäänyt keräiltävä esine jota en jaksanut etsiä. Peli pitäisi pelata vielä vaikeimmalla läpi. Olen suunnitellut palaavani pelin pariin mutta todennäköisesti tulevat pelit pitävät minut kiireisenä.

6. Bioshock Infinity

Ensimmäinen Bioshockini, kerkesin pelata pelin kerran läpi normaalilla ja saada kaikki kerättävät. En enää muista mikä peli
minut sai keskeyttämään toisen läpi peluun vaikeimmalla, kuten edellinenkin niin todennäköisesti tämäkin jää näihin prosentteihin.

5. Okami

Olen aina pitänyt ns. taide peleistä tai peleistä jotka erovat jotenkin muista peleistä näyttävyydellään tai mekaniikaltaan. No okami on näitä molempia, ja peli itsessään oli ihan hauskaa pelattavaa, mutta tätä peliä en jaksanut pelata edes läpi joka on todella harvinaista. Tähän vaikutti yksin ainoastaan pitkät dialogit joita ei voi skipata, ja se saatanan epämääräinen piipitys.

4. Doom 3

Heti perään toinen peli joka jäi kesken ennen läpi peluuta. Tällä kertaa telvisioni särkyi samoihin aikoihin ja kun sain uuden telvision olin jo kiinnostunut muista peleistä. Mutta toisin kun muut pelit olen suunnitellut palaavani pelin pariin vielä tänä vuonna tai alku vuodesta, tällä hetkellä pelailen Doom classicia, Doom 4 odotellessa.

3. Batman (pelisarja)

Pelisarja joka nosti lisenssipelit kuopasta. Huikeita pelejä ainakin kaksi ensimmäistä, jotka olen pelannut kaksi kertaa läpi, mutta ne pirun haasteet, jos minä jotain inhoan peleissä niin haasteita kyse ei ole siitä että olisin paska niissä, minusta se on vaan niin halpa tapa lisätä pelille elinaikaa. Olen jo kerran palannut pelien pariin mutta haasteet eivät nappaa, nämä luultavasti jäävät näihin prosentteihin.

2. Catherine

Aivan huikea peli, tarinan ja puzzlejen kanssa. olen pelannut pelin kahdesti läpi, tyhmänä tein sen mokan että poistin tallennukset ja nyt loput loput saadakseni joutuisin pelamaan pelin uudestaan alusta asti. Lisäksi tämänkin jälkeen ei ole mitään takeita että saisin pelasta haluamani platinan sillä ne pirun ''haasteet''


1. Spec Ops: The line

Syy miksi Specksi on listan sijalla yksi. On se yksinkertainen syy että olisin halunnut pelata pelin 100% mutta toisella pelikerralla hardilla pelatessani jouduin nostamaan kädet ylös ja toteamaan '' Minä en pääse tätä kohtaa läpi'' Chapteri taitaa olla 7 jossa olet yksin ilman kavereita parin aseen kanssa ilman kunnon suojaa ja vihua on ympärillä niin perhanasti.
Ehkä joskus jaksan hakata päätäni seinään päivän ja päästä kohdan viimein läpi.

Mitä peliä sinä et ole jaksanut hangata 100% kiinnostaako sinua pelata edes kaikkia trophyjä ja achimentejä? Kommentoi!

HQ