Suomi
Blog

Next-gen...

Kirjoittaja Jansu 27. toukokuuta 2015 kello 12:02

Sain tuossa eilen illalla haettua postista playstation 4 konsolini joka oli sinne tullut, pelejä ei ollut vielä tullut postiluukusta mutta sainpahan veljeltäni lainaan gta v pelin, Tutustuin hieman konsoliin ja kaikkiin asetuksiin vaikuttaa varsin toimivalta ja mukavalta konsolilta kunhan kaikki toiminnot pääsee vielä testaamaan niin eiköhän tässä selviä mihin ps4 todella pystyy.

Valikot toimivat ja latasivat varsin nopeasti ja pelin sekä "home" valikon välillä ei ollut pitkiä lataus aikoja,tarkoituksena olisi kokeilla sharea ja playstation app kunhan saan uuden puhelimen postista. Ihmettelin vain tuota melkein 100gigan tilan vientiä kovalevyltä ja en oikein löytänyt mikä vie niin paljon tilaa, ilmeisesti ps4 oma ohjelmisto.

Suuri pettymykseni konsolissa on HITAAT lataus ajat vaikka on kaapelilla modeemissa kiinni ja gta v:kin asensi itsenään kyllä myös levyltä aikas hitaasti, kun kumminkin kyse next gen konsolista niin odotin että lataukset toimisivat hieman nopeammin kuin ps3:lla ja ei nettini ei ole mikään hidas vaan 350mb yhteys löytyy.. Tässä nyt vaan odotella milloin posti tiputtaa luukusta dying light, mortal kombat x, playstation plus kortin ja ensi kuussa uusimman Batman pelin

HQ