Suomi

Vuoden viimeinen blogimerkintäni

Kirjoittaja JHR 5. joulukuuta 2011 kello 16:08

Joulu tulla jolkottaa parin viikon päässä. Tämä on myös yleensä se aika vuodesta, jolloin monilta aikakauslehdiltä ilmestyy se vuoden viimeinen numero. Itse sain juuri tänään kotiin kannettuna Tieteen Kuvalehden vuoden viimeisen numeron, ja Gamereactorinkin vuoden viimeinen numero ilmestyy ylihuomenna. Tämä taitaakin tämän vuoden osalta jäädä mun viimeiseksi blogimerkinnäkseni. Peli- ja elokuvarintamallakin vetäydytään sitten joulunajaksi viettämään hiljaiseloa, mutta onneksi riemun ei tarvitse loppua, vaan vuodenvaihteen jälkeen saadaan - toivottavasti - taas monta uutta hittiä niin valkokankaille kuin pelikauppojen hyllyillekin. Ainakin toimintapelien ystäville on kuullemma jälleen monta loistavalta vaikuttavaa uutuutta tulossa: Max Payne 3, Resident Evil: Operation Raccoon city, Mass Effect 3, Hitman: Absolution sekä vihdoin maaliskuussa: Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier! Listaa voisi tuttuun tyyliin jatkaa lähes loputtomiin.
Eikä sen hiljaisempaa tule olemaan leffarintamallakaan: marraskuussa 2012 maailman tunnetuin salainen agentti täyttää 50 vuotta, ja järjestyksessään jo 23. virallinen James Bond-elokuva Skyfall 007 saapuu valkokankaille! Sitä ennen action-leffojen ystäviä saapuvat ilahduttamaan mm. The Expendables 2 ja jo 1990-luvulla alkunsa saaneen Jean-Claude van Dammen tähdittämän Universal Soldier-saagan neljäs osa; Universal Soldier: A New Dimension.
Eipä siis muuta kuin rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2012 kaikki tämän merkinnän lukijat ja samantien koko Gamereactorin Suomen-toimituksen väki.

HQ