Suomi

Kuinka tulla myöhään kotiin?

Kirjoittaja JHR 2. tammikuuta 2012 kello 12:19

On usein vaikea ongelma, kuinka tulla myöhään kotiin? Usein saaavutaan kotiin pitkäksi venähtäneen illan jälkeen "skenaario 1"-toimintamallin mukaan. Ja siitähän ei aina hyvä seuraa. Lue ja ota käyttöön uusi "skenaario 2"-toimintamalli.
Skenaario 1: Tulet kotiin kello 04:40 kostean illan päätteeksi. Hiivit varovasti ovesta sisään ja suljet sen äänettömästi. Riisut kengät ilman että sytytät valot. Menet sukkasillasi keittiöön, avaat jääkaapin oven äänettömästi ja juot vähän tuoremehua, jotta pahimmat huurut häipyisivät ja nestetasapaino palautuisi. Hiivit kylpyhuoneeseen ja tipautat varovasti hanasta muutaman tipan vettä hammasharjaan. Et kurlaa, mutta huuhtelet varovasti ja syljet varovasti. Kuset äänettömästi, etkä edes huuhtele. Riisuudut olohuoneen puolella, ryömit viimeiset metrit sänkyyn ja ujutat itsesi peittojen alle. Mitä tapahtuukaan? Vaimohan se siellä istuu täysin valveilla suupielet vaahdossa ja huutaa:
MISSÄS H********Ä SITÄ OLLAAN OLTU!


Skenaario 2: Jos sitä vastoin horjut kotiin samalla kellonlyömällä, ja yrität saada avainta ulko-oven lukkoon, kiroilet ja huudat kunnes herätettyäsi sekä naapurin että tämän koiran, saat oven lopulta auki... pamautat oven kiinni, törmäät eteisen vaatetelineeseen tuskanhuutojen saattelemana hakaten nyrkeillä seiniä. Talsit keittiöön, avaat jääkaapin oven tiputellen erinäisiä tölkkejä ja purkkeja lattialle , juot suoraan maitopurkista ja röyhtäiset niin, että ikkunat tärisevät.
Ryntäät kylppäriin ja kuset lorottaen, huuhtelet varmuuden vuoksi kahdesti. Harjaat hampaasi hana täysillä, kurlaat ja laulat samaan aikaan. Hoipertelet seinistä tukea ottaen matkalla makuuhuoneeseen, avaat makuuhuoneen oven niin, että koko talo tärisee ja huudat:
NYT NAIDAAN!
Mitä tapahtuukaan? Vaimo nukkuu takuuvarmasti kuin tukki.

HQ