Käyttäjä- ja toimitusblogit. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi

Verrattain pitkä aika poissa täältä, ja mitä minä aion tehdä seuraavaksi

Kirjoittaja juhis815 28. elokuuta 2014 kello 08:54

Hohhoijaa, en kyllä ole ollut täällä päin niin aktiivinen kuin olisin saattanut kuvitella.

Muutenkin tuo kesä meni siinä että kuumeisesti yritin päästä pelejä läpi joita en ole vielä läpäissyt, mutta jossain vaiheessa laiskuus iski että ei huvita päästä pelejä läpi vaikka ne olisi kesken ja pahasti.

Tuossa kun katsoin mun ekaa arvostelua Sonic Lost World -pelistä Wii U:lle, niin mä olen kyllä melko häpeissään että se on jonkin sortin sekametelisoppa, turhan pitkiä lausuntoja, ja en edes tiedä kuinka paljon pilkkuja tulee käytettyä.

Kesänkin aikana tuli kasvatettua mun pelikokoelmaa kahdella PS1:sen peleillä, Colin McRae Rally, joka on silti mun lapsuuden suosikkipeli, ja Heart of Darkness, joka alkoi vituttamaan ihan loppusuoralla, mutta sanon silti ihan hyväksi peliksi.

Mitä sitten tämä Syksy/Talvi tuo tullessaan, niin mä ainaskin odotan uutta Super Smash Bros. -peliä Wii U:lle innolla, vaikka tuossa Lokakuussa ostan 3DS-version treenaamiseen.

Jos joku siellä sanoo että ostanko PS4:sen, niin en minä aio sitä vielä ostaa, koska mä odotan eksklusiivisia pelejä PS4:lle jotka toisivat jännitystä jollain tietyllä tasolla.

No, jos ei mitään muuta, niin taidanpa lopettaa tämän blogin tähän paikkaan, mutta älkää toivoko että olen aktiivinen arvostelujen osalta, sillä teen niitä miten minusta tuntuu siltä.

HQ