Käyttäjä- ja toimitusblogit. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Blog
Viimeistä viikkoa viedään

Viimeistä viikkoa viedään

Rakkaat lukijat, työsuhteeni Gamereactorissa päättyy tähän viikkoon. Aloitan kuvallisen viestinnän opinnot Kareliassa ensi viikolla.

Olen tehnyt GR:ää päivätyökseni nyt pienen ikuisuuden, ja sitä ennen osa-aikaisena. Tuolloin innostus tähän työhön vei mennessään. Viime vuosiin on mahtunut lukemattomia huippupelejä ja kiireisiä deadline-puristuksia, mutta tietojenkäsittelytiede yliopistossa unohtui siinä rinnalla. Kuten tässä kohdin kliseisesti kuuluu ilmaista, haluan taas hakea uusia haasteita (ja laajentaa osaamistani) palaamalla pulpetin ääreen.

Kiitos kaikille, jotka ovat osallistuneet saitin keskusteluihin ja antaneet rakentavaa palautetta. Erityisesti teille muutamille veteraaneille. On mahtavaa nähdä edelleen samoja keskustelijoita, jotka ovat olleet mukana alusta alkaen. Ilman teitä ei olisi mitään.

En tietenkään voi taata, että pääsette minusta eroon lopullisesti. Kas, mitäs sitä harrastukselleen mahtaa. Ehkä Arttu päästää minut vielä satunnaisesti avustelemaan. Mutta se on tulevaa, kuten on myös se, kuka minua seuraa. Varmastikin joku loistava, pätevä ja pelaava tyyppi...

Tämä blogi hiljenee tähän, mutta viestit tavoittavat edelleen Twitterissä @Hakso. Pelaamisiin!

HQ