Suomi
Blog
Omat sivut, XHTML

Omat sivut, XHTML

Kirjoittaja kurrinen123 15. toukokuuta 2013 kello 17:48

Noniin, tämä on ensimmäinen blogini ja ajattelin tässä kertoa siitä kun olen juuri tänään läpäissyt XHTML-sivujen koodaus kurssin. Tänään oli siitä koe ja se oli tosi vaikea, kun oli paljon asioita mitä ei ehditty edes opettaa ja aikaa oli kamalan vähän, mutta läpäisin sen, jopa 10- numerolla, sillä oli yksi virhe (tai ainakin walidatorin mielestä oli).

Kurssi oli muuten tosi kiva ja opin hyvin paljon. Nyt osaan tehdä melko hyvät sivut ja monet olen tehnytkin, mutten niitä nettiin ole laittanut, koska ne ovat vain harjoituksia.

luulen että saan kurssin numeroksi kympin, muttei koskaan voi olla varma,(mutta silti...) No olen nyt siis aloittanut sivujen tekemisen, mitkä nettiin laitan. Sopivasti kun viimeinen työ kurssissa on tehdä mahdollisimman monipuoliset sivut ja vielä on viikko niissä aikaa. Olen niitä aloitellut ja pohja on valmis, mutta mietin vielä mitä muutta niihin voisi tulla.

Mutta kuten olen vieraskirjaani kirjoittanut koodaan nyt arvostelu sivustoa, joka on juuri se mistä äsken puheilin. Elikkä Olen tekemässä sivua, jossa on PS3 ja vita pelien ja tietysti itse koneiden arvosteluita. Mukaan saattaa tulla myös lisä varusteet ja myöhemmin luultavasti PS4. Jotain uutisia ehkä joskus tulee, mutta aloittelen nyt rauhallisesti. Kun sivut kesälomaksi ovat valmiit niissä ei ole vielä muuta kuin kaksi arvostelua, kummallekkin laitteelle.

Mutta kuiteskin lisään sitten vieraskirjaani osoitteen kun on valmis.

Sitten takaisin asiaan eli jos mahdollisuus on käydä XHTML kurssi suosittelen sitä lämpimästi. (kunhan on hieman kärsivällisyyttä ja hahmotuskykyä) ;)

HQ