Käyttäjä- ja toimitusblogit. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Blog
Pelaamiseni tärkeimmät hetket P.1:

Pelaamiseni tärkeimmät hetket P.1:

Kirjoittaja kurrinen123 25. tammikuuta 2015 kello 12:46

Hei. Päätin tehdä blogikirjoituksen, jossa mainitsen mieleen tulevat tärkeimmät käännekohdat/ikimuistoisimmat hetket pelaamiseen liittyen. Mukana ei ole kaikkia hienoja kokemuksia, vaan ne, jotka luettelen tärkeimmiksi, tai/ja jotka satun tällä hetkellä muistamaan. Kokemukset/käännekohdat/tapahtumat eivät ole tärkeysjärjestyksessä, vaan aikajärjestyksessä, joka tosin saattaa olla jossain kohdin väärin mindfuckin takia.
Kirjoittelen toisen samanmoisen, joka on jatkoa tälle, kun ehdin.

1.
Ensimmäinen ikioma pelini/konsolini :
Isälläni oli jo aiemmin N64 ja sillä Super Mario 64 ja jokin vesiurheilu kikkare, mutta niitä en osannut tuolloin vielä oikeastaan pelata paljoakaan, kunnes eräs kesä löysin syntymäpäivänäni telkan alta Ps2 konsolin. Olin ensin että mikä hitto tuo on (ilman hitto sanaa, mutta se sopii parhaiten kuvaamaan ihmetystäni), kun en ollut muista konsoleista, kuin N64:stä tiennytkään. Noh, avasin koneeni ja laitoin sinne saamani pelin nimeltä *fanfaarien ääntä* Sly 2. Voih, en koskaan unohda sitä ihanaa tunnetta, musiikkia ja ekoja keikkoja, jota onnistuin pienenä pelaajana suorittamaan. Sen jälkeen kyseinen peli onkin tullut pelattua useita kertoja. Muistan joka repliikin ulkoa.
Seuraavana jouluna löytyikin pari uutta peliä.
Myöhemmin sain sitten myös Sly kolmosen, kun se tuli (muistan ne mahtavat mainokset akkarin kannessa). Loistavaakin eeppisempi peli sekin.

2.
Ensimmäinen co-op peli:
Noin vuosi myöhemmin Ps2:n saamisen jälkeen sain Shrek 2 pelin. Sitä tuli pelattua järkyttävät määrät sen ajan parhaan kaverini kanssa. Silloin kyseinen peli oli jopa kaksistaan todella vaikea, mutta kun kerran joku vuosi sitten kokeilin, niin oli kyllä todella helppo peli. Sitä vaan kehittyy. :D

3.
Ensimmäinen "isojen poikien peli"/räiskintäpeli:
Isäni oli ostanut itselleen (vaikkei ole yhtään pelannut) Star Wars Battlefront 2:n. Kun iskä ei ollut kotona, niin kokeilin sitä, vaikken saanut vielä pelata sitä. Kokeilin heti pelata droideilla ja pyörylä droidilla. Ammuin pari tyyppiä, mutten muuten ymmärtänyt siitä oikeastaan yhtään, että mitä piti tehdä.

4.
Ensimmäinen Lego pelini:
Sain eräs vuosi kauan sitten Lego Indiana Jonesin. Rakastuin kyseiseen peliin välittömästi ja pelasin sitä kymmeniä tunteja kaverieni kanssa. Kaverini osti myöhemmin Lego Batmanin ja olin eka että, nääh... Mutta kun sitä taas kokeilin, niin tykkäsin taas paljon! Ikävä kyllä kaverini kyllästyi siihen, mutta onnekseni eräs toinen naispuolinen ystäväni osti sen minulle synttärilahjaksi Raxissa. Sen jälkeen olen oikeastaan jokaisen Lego pelin hankkinut, jos ei viimeisimpiä lasketa. Viimeisimmät, kun on ollut aika tylsiä.

5.
Ps3 <3 :
Kun Ps3 tuli kauan sitten, niin meillä ei ollut varaa sellaiseen, mutta isä lupasi sen ostaa, kun se halpenee. Odotimme kaksi vuotta ja lopulta tuli päivä, kun haimme sen Citymarketista (piilomainonta.fi). Ensimmäiset kaksi peliä, jotka ostin sille olivat LBP ja The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon, sitä olin jo Ps2:lla testannut ystävättärelläni, mutta pidin niin paljon, että ostin itselle kolmoselle. Se oli isän eron aikoihin (ei äidin ja isän (tapahtui jo paljon aiemmin), vaan erään tyypin ja isän), jonka takia asuimme keskustassa kerrostalossa, yhden makuuhuoneen kämpässä. Siinä, sitten pelasin Little Big Planetia ja sekoilin kenttäeditorin kanssa. Nuo tyhmimmät levelini ovatkin niiltä ajoilta. :D

6.
Ensimmäinen K-18 pelini/Ps storen ja itse netin käyttöönotto Ps3:lla:
Kun tajusin, että meillä on langaton netti isän luona, niin laitoimme sen kuntoon. Siinä olikin iso urakka kokemuksen puutteen vuoksi. Lopulta saimme sen toimimaan ja tein tilini. Selailin Storea ja satuimpa ties mistä syistä ostamaan, minkäs muun kuin, Red Dead Redemptionin. Sitä pelasin koko kesän, mökillä, kotona, mummilassa. Kaikkialla. Uskottelin iskälle että, se oli k-16 peli. Ja manipulaationi ansiosta pelailin sitä paljon, kuten kerroin. Oli hieno peli.

7.
Storen katkos, hyvityspelit ja Infamous:
Kuten kaikki varmaankin muistaa. Ps Storessa oli pitkä katkos hyökkäysten takia. Ja kaikki, jotka olivat tehneet tilin ennen tiettyä aikaa, saivat kaksi valittavissa olevaa ilmaispeliä tietystä valikoimasta. Tutustuin valikoimaan etukäteen ja huomasin nimikkeen Infamous. Noh, katselin siitä videoita ja luin arvioita ja muuta ja ihastuin heti. Odotin niin innolla, että Store tulee toimintaa, jotta saan sen. Joka päivä käskin isän tarkistaa pleikkarilta toimiiko se vielä. Äidilläni, kun ei ollut semmoista silloin vielä. Viimeinkin ne tuli, ja latasin sen välittömästi. Arvatkaapas mitä kävi? Rakastuin. Rakkauteni kyseistä peliä kohtaan ei ole vieläkään loppunut. Ilouutisena oli vieläpä sen lisäksi se, että Infamous 2 oli jo ihan nurkan takana ja ostin sen välittömästi.

Jatkuu ensi numerossa ->
"I hate Cliffhangers..."
-Ellie

HQ