Käyttäjä- ja toimitusblogit. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi

Uuden toimittajan ja vanhan avustajan tervehdys!

Tervehdys kaikille lukijoille! Aloitin tänään toimittajana ja Kimmon manttelinperijänä täällä Gamereactorilla. Tosin mikään uusi tuttavuus minä en tällä sivustolla ole, sillä olen kirjoittanut tänne arvioita avustajan roolissa jo seitsemän vuoden ajan. Sinä aikana olen ehtinyt näkemään kolme eri päätoimittajaa, sekalaisen liudan avustajia ja tietenkin hirvittävän määrän erilaisia pelejä.

Pelihistoriani on pitkä ja ensimmäinen kosketukseni peleihin tuli jo 80-luvulla C-64:n kanssa. Sen jälkeen olen nähnyt ja kokenut konsolisukupolven toisensa jälkeen. Kaikilla niillä on tietyt pelit ja muistot, jotka lämmittävät edelleen mieltäni. Tosin mikään tuskin tulee syrjäyttämään Final Fantasy VI:n paikkaa sydämessäni. Se on yksinkertaisesti mestariteos, jonka jaksan edelleen pelata läpi, vaikka osaan sen jo käytännössä ulkoa.

Koska olen harrastanut pelaamista jo noin 20 vuotta ja olen käytännössä kasvanut erilaisten pelien parissa, niin koen siirtymisen avustajasta varsinaiseksi toimittajaksi pieneksi lottovoitoksi. Yritän parhaani mukaan täyttää Kimmon jättämän aukon toimituksen riveissä, mutta helppoa se ei tule olemaan. Ensimmäinen lehti siintää jo horisontissa ja paljon on vielä opittavaa ja opeteltavaa. Mutta ei muuta kuin rohkeasti vain kohti tulevaisuutta!

HQ