Käyttäjä- ja toimitusblogit. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi

Se on sitten aika kumartaa ja poistua näyttämöltä

Joulukuun viimeinen päivä tuo päätöksen paitsi loistavien pelien tähdittämälle vuodelle myös minun työsuhteelleni Gamereactorissa. Huomisesta lähtien en toimi enää sivustolla toimittajana, mutta jään kuitenkin pyörimään paikalle avustajan roolissa.

Noin 1,5 vuoden mittaisen työsarkani aikana sain seurata pelimaailman kehitystä aitiopaikalta. Kulunut vuosi oli täynnä yllätyksiä pelaajille ja itselleni jäivät mieleeni erityisesti E3-messut. Oli vaikea hillitä itsensä, etteivät ilonkiljahdukset herättäisi naapureita. Fallout 4:n ja Final Fantasy 7 Remaken julkistaminen saivat tämän "vanhankin" pelaajan melkein putoamaan tuoliltaan.

Mutta mitä tulevaisuudeltani on sitten odotettavissa? Se on tässä vaiheessa vielä täysin auki, mutta yksi mahdollisuus olisi palata takaisin suorittamaan keskeneräiset maisterinopintoni loppuun. Työelämä kun aikoinaan nykäisi minut mukanaan hieman liian aikaisin.

Teinpä mitä tahansa, niin pelaamista en jätä taakseni. Rakas harrastus on kulkenut mukanani läpi myrskyn jos toisenkin. Se on tarjonnut aina hyvän tavan irrottautua hetkeksi arjen kiireistä ja huolista ja suunnistaa vaikkapa Souls-sarjojen synkkiin maailmoihin, Final Fantasy -pelien vehreille niityille tai ydinpommien tuhoamaan Yhdysvaltoihin.

HQ