Suomi
Blog

Kuningas Titanfall

Tänä syksynä pelijulkaisuiden yskiminen on tuntunut enemmän säännöltä kuin poikkeukselta. Olen syyskuun alun jälkeen pelannut Xbox Onella Titanfallia, Call of Duty: Advanced Warfarea, Halo: Master Chief Collectionia, Grand Theft Auto Onlinea, Assassin's Creed: Unitya ja Destinya. Näistä vain Titanfall toimii kunnolla. Peli tarttui lisäosineen haaviin Liven kauppapaikan Black Friday -tarjouksena huimaan hintaan 12 euroa.

Muutama napin painallus ja peli käynnistyy. Toiset pari painallusta ja kaverit on koottu samaan peliaulaan. Kolmannet pari painallusta, muutama sekunti odottamista ja verkkokahinat rullaavat kuin unelma. Kaiken maailman haasteet ja saavutukset avautuvat ihan vain rennosti pelaamalla. Kokemustasot karttuvat kavereiden kanssa peetä jauhaen. Matsista toiseen siirrytään ilman turhia nikotteluja. Pelattavia karttoja on julmettu määrä ja niiden suuri koko vähentää reaktionopeuden merkitystä. Juuri tällaisesta papatkin tykkäävät.

Ulkoasu ja äänimaailma ovat ehtaa uuden polven laatua. Ruudunpäivitys tuntuu rullaavan silkkisesti eikä verkkoviivekään peli-istuntoja pilaa. Täten julistan Titanfallin loppuvuoden 2014 verkkomättöjen kuninkaaksi.

HQ