Käyttäjä- ja toimitusblogit. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi

Kova työ vain videon vuoksi...

Kirjoittaja Nakki 19. kesäkuuta 2014 kello 19:47

Jotkut jo varmaan huomasivatkin jo, mutta sain viimein aikaan youtubeen Fallout 3 aiheisen pelivideon ja pakko sanoa näin aloittelijana, että nostan kyllä hattua kaikille niille jotka videoita ihan tosissaan tekevät. Se menee ihan työstä jos kunnolla tekee. Ja EI, en nyt tarkoita , että olisin videota "kunnolla" tehnyt vaan aikamoinen räpellyshän siitä tuli. Tunteja siihen sain kyllä upotettua.

Omaksi huviksenihan sen videon tein, mutta olisihan se kiva jos joku muukin niitä katsoisi. En todellakaan oleta ,että videoni paljoa katsojia saa, mutta arvostan jos sen joku vaivautuu katsomaan.

Tässä linkki kyseiseen videoon:
https://www.youtube.com/watch?v=89V1H6_7xXk

Ja tiedän, että artikulointini ei todellakaan ole mitään herkkua kuunneltavaa kun satun puhumaan ärsyttävällä kiltti perheenisä tavalla, valitettavasti se on jäänyt hieman päälle.

Ja eipä ollut kummoinen paluu blogien maailmaan. Enemmänkin ruinausta, mutta faktahan se on, että pelaaminen on parasta jos sitä saa tehdä seurassa, ja jos ei seurassa niin jakaa sen tuomaa hyvää fiilistä videon avulla. Eikö?

Nakki kuittaa ja lopettaa....

HQ