Suomi
Blog
Concord tuntuu niin haalistuneelta, niin haalistuneelta, niin haalistuneelta

Concord tuntuu niin haalistuneelta, niin haalistuneelta, niin haalistuneelta 🇸🇪

Kirjoittaja Petter 22. heinäkuuta 2024 kello 23:17

On niin surullista, että Sony ja veteraanien täyttämä Firewalk Studios -tiimi ovat investoineet vuosia ajastaan ja satoja miljoonia Concordiin. Se tekee minut todella surulliseksi, että he investoivat tällaiseen asiaan sen sijaan, että yrittäisivät hallita (tai elvyttää) Killzonea, Syphon Filteriä, Socomia, Resisancea, Unchartedia, Jak &Daxteria, Twisted Metalia, Warhawkia, Loco Rocoa, Sly Cooperia tai miksi eivät sijoittaisi johonkin, joka tuntuu ainakin hieman omaperäiseltä? Vain vähän? Concord on (yhden yön pelaamisen jälkeen) Wish-Overwatch®, suoraan pois. Firewalk on hiilikopioinut Overwatchin tänne ja tehnyt huonomman pelin, kaikin tavoin miinus mahdollisesti grafiikka silloin. Tässä on niin uskomattoman selvää, että Sony tilasi mielivaltaisesti "oman Overwatchin" ja sai juuri sen, ilman omaperäisyyttä tai mielikuvitusta. Luulen, että se floppaa kuten Redfall ja Lawbreakers kuukauden sisällä julkaisusta.

HQ
"Snyderin alkuperäinen visio"

"Snyderin alkuperäinen visio" 🇸🇪

Kirjoittaja Petter 22. heinäkuuta 2024 kello 22:53

Nykyään on vaikea perustella tai ehkä pikemminkin väittää minkäänlaista Zack Snyderin rakkautta. Koska rakastan miestä. Minä vain teen sen. Vaikka todella vihaan Suckerpunchia, Man of Steeliä, Army of the Deadia, Rebel Moonia ja Rebel Moon 2:ta. Viisi hänen elokuvistaan on mielestäni puhdasta ultravoitelua, kun taas Bat v Superman on ihan ok, Watchmen mestariteos, Dawn spot-on ja 300 edelleen loistava. Snyder on mielestäni tehnyt enemmän huonoja rullia kuin hyviä... Ja silti hän on yksi suosikkiohjaajistani. Tätä logiikkaa sinä, kukaan ei voi koota. Mieluiten en minä. Mutta niin se on.

On yhtä vähän epäilystä siitä, että Snyder on antanut "Director's cut" -jutulle kasvot, kuin on yhtä vähän epäilystä siitä, että Rebel Moon 1-2 oli ja on edelleen inhottava toimintaelokuva katastrofaalisen ohuella, typerällä ja tylsällä tarinalla. Watchmen: Director's Cut on mielestäni ylivoimaisesti paras koskaan tehty sarjakuvaelokuva ja noin 310% parempi kuin teatteriversio (vaikka se oli myös mukava). Sama koskee Bat v Sup. Elokuvateatterirulla oli hyvin... Ei mitään muuta. Ohjaajan leikkaus? Hyvä elokuva, jossa on tarpeeksi Frank Milleriä keskellä ilahduttamaan tätä vanhaa The Dark Knight Returns -turskaa.

Rebel Moon 1-2 julkaistaan pian Director's Cutin muodossa. 21 ja 28 minuuttia pidempi ja täynnä liiallista väkivaltaa hidastettuna, verta, suolistoa, räjäytettyjä päitä, seksiä ja alastomuutta. Ilmeisesti. "Seksi ja väkivalta" ovat USP: itä, joilla Netflix myy niitä nyt. Tarina on tietysti edelleen naurettava, hahmot paperinkitukasvuisia tyypillisiä ja änkyttävää, dialogi surkeaa ja konna surkea. Mutta ehkä... Ehkä se toimii joka tapauksessa. Ehkä? Ehkä Rebel Moon 1-2 tuntuu paremmalla rytmillä ja enemmän pimeyttä, väkivaltaa, verta, kuolemaa, seksiä ja goota enemmän sohjoiselta tahmealta heavy metal -elokuvalta kuin lasten sallimalta, typerältä roskalta, joka loiskuu Netflixissä tänään? Toivo on, että tämä fanipoika kuolee viimeisenä, täällä. Yhdentoista päivän kuluttua tiedämme.

Katso traileri!

HQ
Kaksi terävää uutista Estrellasta

Kaksi terävää uutista Estrellasta 🇸🇪

Kirjoittaja Petter 22. heinäkuuta 2024 kello 18:25

Tänään ilmestyi punainen paketti, jossa oli unohtumaton Estrella-logo, joka sai nuoren herra Hegevallin syttymään. "Isä, sirutoimitus!" Hän huusi, ja siitä lähtien olemme molemmat muginneet paistettuja perunoita. Kaksi uutta makua, joita nyt julkaistaan, ovat kirjoitettu Butter &; Sea Salt ja Cream Cheese &; Onion ja molemmat ovat mielestäni loistavia. Jälkimmäinen tuntuu enemmän miedommalta, kermaisemmalta Sourcream & Onion -muunnelmalta, jossa on erittäin rapeita perunoita, kun taas West Coast Chips: Butter & Sea Salt tuntuu vielä onnistuneemmalta. Voin maku täydentää pähkinäisen perunan makua täydellisesti ja suolan määrä on esimerkillinen. Todella hyvä, molemmat. 😋

Kukaan ei halua kuolla. Kaikki haluavat olla rikkaita...

Kukaan ei halua kuolla. Kaikki haluavat olla rikkaita... 🇸🇪

Kirjoittaja Petter 22. heinäkuuta 2024 kello 13:39

Sosioekonominen asema, luokkajako, korruptio, kuolleisuus, uskollisuus... Juuri julkaistussa neo noir -trillerissä Nobody Wants to Die käsitellyt aiheet ovat raskaita, synkkiä ja niitä käsitellään sormenpäätuntumalla, joka saa sen tuntumaan pieneltä point-&-click-pikkuveljeltä Bioshock kanssa Beneath a Steel Sky viboilla ja Blade Runner mausteella, ylhäällä. 😍 Kaikkien pitäisi pelata sitä. Ulos nyt. Arvostelu löytyy täältä: Go!

Paluu lomalta

Paluu lomalta 🇸🇪

Kirjoittaja Petter 22. heinäkuuta 2024 kello 11:28

Tai no... En ole koskaan vetänyt, mitä en koskaan tee. En ole koskaan lomalla Gamereactorista enkä ole oikeastaan koskaan ollut viimeisen 23 vuoden aikana. Tai kyllä, kerran. Isyyslomani aikana Frankin kanssa olin täysin irrallaan kaikesta tällä sivustolla muutaman kuukauden ajan, mikä oli outoa aikaa, eikä mitään, missä tunsin oloni hyväksi. Gamereactor on (hyvässä tai pahassa, kuten Jänkzen sanoo) osa DNA:tani ja minulle on tärkeää kirjautua sisään päivittäin, kirjoittaa muutama rivi ja pitää yhteyttä tiimiin (ja sinuun) silloinkin, kun on loma-aika ja Jonas ohjaa laivaa. Minkä olen tehnyt, kuten olette nähneet. Lomani aikana olen työskennellyt paljon myös muiden projektieni parissa ja valehtelisin, jos sanoisin, että "vacay" (kuten Henric sanoo) tarkoittaa "lepoa" itselleni tänään. Ei ole. 😊

Minä riehun. Tänään olen taas täydessä vauhdissa ja Jonas on täysin katkaissut yhteyden , on poissa kuukauden. Kallossani oleva ylipaine, joka syntyy, kun kasvaimella on kasvukausia, on rauhoittunut paljon reilun kuukauden takaisesta, mikä tarkoittaa, että minun ei tarvitse kävellä ympäriinsä kuin Biden ja riehua. Kiva. On aina mukavaa olla takaisin. Aina. 😍 Kiitos lukemisesta. Näillä mennään.