LIVE
HQ
logo hd live | Flock
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi

   Kaupunkiseikkailut osa: I

   Kirjoittaja redapple417 21. huhtikuuta 2013 kello 22:46

   Kyllä tämä poika kävi Oulussa ja Rovaniemellä niin HC:ltä kuin tämä kuulostaakin (sarkasmi). Kotipaikkakunta on varsin iso kaupunki, mutta täällä pelit pitää ostaa Anttilasta tai Prismasta, että Gamestoppeja tai Pelimiehiä ei löydy.

   Kuitenkin koko jutun pääidea on se, miten hienoa palvelua Oulun pelikaupoissa sai. Menin ensiksi Gamestoppiin etsimään jotain ostokelpoista. Kysyin myyjältä, että löytyisikö jotain Bioshock: Infinite krääsää ja tämä näytti Guide Bookeja ja sanoi, että saisin julisteen ilmaiseksi jos ostaisin tuollaisen kirjan. No ihan kiva kirja mutta sisältö aika itsestään selvä. Ostin kuitenkin yhden pelin ja myyjä kysyi, että haluisinko kuitenkin sen julisteen..
   JA ANTOI SEN ILMAISEKSI! Otti oikein nätisti seinältä pois ja kääri sen kumilenkkiin.

   Toinen tapahtuma sijoittuu Pelimieheen. Siellä olin maksamassa kassalla, kun bongasin miehen takana Bioshock 2:sta tutun (myös 1, mutta tämä oli kakkosen versio) Little Sister nuken ja kysyin paljon se maksaa.
   Ja mies möi sen kahdella eurolla!
   Sama nukke maksoi amazonilla 20e.

   Mukaan tarttui siis:
   -Portal 2
   -Orange Box ( = Portal 1, lol)
   -Alice: Madness Returns (maksoi vain 9e, joten siksi)

   Toivon, että näiden pelien parissa kuluu nyt ainakin pari viikkoa! Tai ainakin yksi! Heh!

   Ostin myös tosi kivoja vaatteita.

   HQ

   Tämä vai tämä, se vai se

   Kirjoittaja redapple417 15. huhtikuuta 2013 kello 16:01

   Nyt kirjoitan peleistä, kuten yleensäkkin ja enemmänkin kysyn mielipiteitä siitä mikä pitäisi ostaa. Pelien ostolista vain kasvaa ja yritän miettiä, että mikä pitäisi ostaa ensin ja mikä vasta sitten ja mitä kannattaa odottaa, että halpuu.

   Kun kaikki tämä yhdistetään siihen että tulossa on julkaisuja, jotka haluaisin omistaa ilmestymispäivänä, pitää tosissaan miettiä mikä on tärkeä ja mikä ei. (Lol ihan niinku jostain elossaselviämispuheesta kyse)

   Noniin sanokaa mielipiteitä ja järkevyyksiä ja kestoa sun muuta seuraavista peleistä:

   -Tomb Raider (uusi)
   -Portal 2
   -Dishonored
   -Bioshock 1
   -Journey
   -I am Alive
   -Star Wars: Force Unleashed I ja II
   -Infamous 2
   -Sly 4


   Kiitos jos vaivauduit.

   HQ

   Spekulointia Arkham Originsista.

   Kirjoittaja redapple417 10. huhtikuuta 2013 kello 18:26

   Luin juuri tuosta, että Arkham Origins tulee sisältämään juttua Year Onesta, joten päätin kaivaa tämän sarjakuvan nettien kätköistä ja löysin mahdollisen alun Arkham Originsille.

   Kuten tiedetään, peli sijoittuu Batmanin uran alkuhetkille, mikä tässä sarjakuvassa sijoitetaan aikaan jolloin Bruce Wayne palaa 12 vuoden matkaltaan Gothamiin ja on päättänyt ruveta naamiosankariksi.

   Kaupunki on sillä aikaa vakavasti korruptoitunut ja vain Konstaapeli Gordon tuntuu olevan sitä mieltä, ettei lahjuksia pidä ottaa vastaan.
   Kaupungin alamaailmassa liikkuva Bruce Wayne päättää täten tutustua Gordoniin.
   Kuulostaako tutulta? Kaikille Batman Beginsin nähneille? Tässä siis jotain pohjaa tälle pelille.

   Batman: Arkham Origins

   Batman: Arkham Origins

   Luin juuri uutisia ja nyt viimein löysin uutisen tästä uudesta Batman pelistä!
   Batman Arkham Origins ei välttämättä vastaa useimpien (esim. minun) fanien odotuksiin pelin ideasta, mutta sentään se sijoittuu Gothamiin, eikä peliin ilmeisesti pakoteta Supermaneja ja Ihmenaisia, että siitä plussaa.

   Pelin pääideana toimii se kuinka Batman tapaa vihollisiaan ensimmäistä kertaa. Ihan mielenkiintoinen asettelu, mutta mahdollisuutta siihen, että nämä esimerkiksi kuolisivat on aika pieni ottaen huomioon, että peli sijoittuu aikaan ennen Arkham pelejä.

   Toivotaan kaikki, että tästä pelistä tulee hyvä ja aiempien osien arvoinen. Itse odottaisin kovasti ensimmäistä tapaamista kissanaisen kanssa! Jos peli sisältäisi Jokerin yhtenä vihollisista niin haluaisin kovasti nähdä myös Harley Quinnin, joka on lempihahmojani. Varsinkin jos tällä olisi alkuperäinen asu yllään. Ehkä tämä peli seuraa myös aikaa, jolloin Oraakkeli ei ollut pyörätuolissa eli toimi vielä Batwomanina!

   Odotan... Odotan..

   2013 vuosi on varsinainen pelivuosi. Minulle tämän vuoden pelit lähti käyntiin vasta vähän aikaa sitten kun ostin Bioshock Infiniten, mutta mitä pelejä on tulossa ja mitä kannattaa odottaa?

   Pelitapahtumissa kukoistanut Watch Dogs on ansainnut kiinnostukseni ensimmäisestä trailerista lähtien. Vaikuttava grafiikka, idea ja pelimekaniikka vaikuttivat minuun suuresti ja voisi luulla, että peli palauttaa uskoni Ubisoftiin Assassin's Creed III:n hölmöyksien jälkeen.
   Odotan innolla, että saa kikkailla päähenkilön puhelimella kaupunkimaisemissa.

   Yleensä voisin vuosittain mainita jonkin Assassin's Creedin odotuslistaani, mutta valitettavasti minun on myönnettävä etten pysty odottamaan tulevalta Black Flagilta kovinkaan paljoa. Gameplay-video näytti minulle vain huonoimpia puolia kolmosesta, joka oli pelikokemuksena kuitenkin ihan kelpo.
   Jos Ubisoft käyttäisi enemmän aikaa peleihin ja vähemmän rahastukseen, saattaisimme palata Assassin's Creed ykkösen, kakkosen ja Brotherhoodin hienouksiin.

   Eteenpäin!

   Capcomin suojan alle rantautunut Remember Me ansaitsi kiinnostukseni viimeistään, kun luin artikkelin siitä pelaajalehden sivuilta. Pelin oli monet peliyhtiöt hylänneet sillä syyllä, että pelissä on naispäähenkilö. 2010-luvulla eletään ja tämmöisiä ongelmia peleillä on. Anteeksi nyt vaan..
   Mutta protestiksi tälle artikkelille päätin tsekkailla Remember Me:n gameplay-videoita ja oikein vaikuttavalta tämä peli vaikutti. Hiukan sekoitus lempipelejäni: Mirror's Edgeä ja Assassin's Creediä... Päähenkilö Nilin vaikuttaa myös varsin tyylikkäältä sankarittarelta, ei sellaiselta jonka peliyhtiön pääjohtajana hylkäisin. *vihainen mulkaisu*

   Tämän vuoden puolelle luvattu Arkham-sarjan jatko on puolestaan niin massiivisen odotuksen alla, että tarkistan uutisia miltein päivittäin. Olen kuitenkin huolissani siitä mitä pelistä tulee, kun kehittäjä ja käsikirjoittaja vaihtuu ja näköjään peliin tungetaan dc:n muita hahmoja Supermanista Green Lanterniin.
   Oisiko mitenkään mahdollista, että kun joku asia tulee suosituksi BATMANIN avulla, siihen ei tungettaisi muita DC:n hahmoja?

   Mitä pelejä sinä odotat?