Suomi

Odotan... Odotan..

2013 vuosi on varsinainen pelivuosi. Minulle tämän vuoden pelit lähti käyntiin vasta vähän aikaa sitten kun ostin Bioshock Infiniten, mutta mitä pelejä on tulossa ja mitä kannattaa odottaa?

Pelitapahtumissa kukoistanut Watch Dogs on ansainnut kiinnostukseni ensimmäisestä trailerista lähtien. Vaikuttava grafiikka, idea ja pelimekaniikka vaikuttivat minuun suuresti ja voisi luulla, että peli palauttaa uskoni Ubisoftiin Assassin's Creed III:n hölmöyksien jälkeen.
Odotan innolla, että saa kikkailla päähenkilön puhelimella kaupunkimaisemissa.

Yleensä voisin vuosittain mainita jonkin Assassin's Creedin odotuslistaani, mutta valitettavasti minun on myönnettävä etten pysty odottamaan tulevalta Black Flagilta kovinkaan paljoa. Gameplay-video näytti minulle vain huonoimpia puolia kolmosesta, joka oli pelikokemuksena kuitenkin ihan kelpo.
Jos Ubisoft käyttäisi enemmän aikaa peleihin ja vähemmän rahastukseen, saattaisimme palata Assassin's Creed ykkösen, kakkosen ja Brotherhoodin hienouksiin.

Eteenpäin!

Capcomin suojan alle rantautunut Remember Me ansaitsi kiinnostukseni viimeistään, kun luin artikkelin siitä pelaajalehden sivuilta. Pelin oli monet peliyhtiöt hylänneet sillä syyllä, että pelissä on naispäähenkilö. 2010-luvulla eletään ja tämmöisiä ongelmia peleillä on. Anteeksi nyt vaan..
Mutta protestiksi tälle artikkelille päätin tsekkailla Remember Me:n gameplay-videoita ja oikein vaikuttavalta tämä peli vaikutti. Hiukan sekoitus lempipelejäni: Mirror's Edgeä ja Assassin's Creediä... Päähenkilö Nilin vaikuttaa myös varsin tyylikkäältä sankarittarelta, ei sellaiselta jonka peliyhtiön pääjohtajana hylkäisin. *vihainen mulkaisu*

Tämän vuoden puolelle luvattu Arkham-sarjan jatko on puolestaan niin massiivisen odotuksen alla, että tarkistan uutisia miltein päivittäin. Olen kuitenkin huolissani siitä mitä pelistä tulee, kun kehittäjä ja käsikirjoittaja vaihtuu ja näköjään peliin tungetaan dc:n muita hahmoja Supermanista Green Lanterniin.
Oisiko mitenkään mahdollista, että kun joku asia tulee suosituksi BATMANIN avulla, siihen ei tungettaisi muita DC:n hahmoja?

Mitä pelejä sinä odotat?

HQ