Käyttäjä- ja toimitusblogit. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi

Konsolisodista

Kirjoittaja saker 31. heinäkuuta 2014 kello 12:34

Olen lähiaikoina miettinyt mistä tämä suuri konsolisota johtuu. Suurin syy on varmasti niin sanotut fanipojat, joille kelpaa vain se yksi ja ainoa. Myönnän itse kuuluvani tuohon joukkoon ja sodin Nintendon lipun alla. Olen nimittäin aina tukenut Nintendoa, sillä se on ainut firma joka keskittyy pelaamiseen. Sony:lla ja Microsoftilla on paljon muitakin tuotteita.

Mutta miksi ihmeessä me nälvimme toisia konsoleita? Siksikö kun toisessa on kivempi ohjain tai parempi sisältö? Nyt ovelimmat saattavat tajuta että nuo ovat mielipide asioita ja mielipiteistä ei pitäisi väitellä näin suuresti (tämä on mielipiteeni:^D) Periaatteessa Xbone ja PS4 ovat samalla viivalla ja Wii U tulee kaukana perässä. Xbonen ja PS4 pelit eivät juuri eroa, poislukien yksinoikeuspelit. Mutta auta armias jos sama peli tulee Wii U:lle! Sehän on aivan paska heti kättelyyn, sillä Pii juu on tarkoitettu lasten peleihin. Mitä helvettiä!? Jos Nintendo markkinoi konsoleitaa kokoperheen konsoleiksi, tarkoittaako se lastenpelejä? Ei. Nintendolle on lukuisia pelejä jotka eivät sovellu lapsille (jos joku ei usko voi pyytää pientä listaa yv:llä) Sitten mennään asiaan mikä tekee pelistä "kunnon pelin"? Se että pegi lätkäisee kanteen +18 ja siinä on väkivältaa ja verta. Tälläiseltä minusta tuntuu, kun joskus nettiin erehdyn seikkailemaan.

Haen tällä postauksella sitä, että konsoleiden haukkuminen ja myös liika ylistäminen pitäisi lopettaa.

Postaukseen innoitti keskustelu tuokiot veljeni kassa, foorumeitten lukeminen ja se että minut poljettiin alas välituntisin kun kävimme konsolisotia, nimittäin olin ja olen ainut Nintendon kannattaja porukassa. Pyydän myös anteeksi pientä kiroilua, joka on lainattu veljeni kanssa käydyistä tuokioista.

Ja vielä loppuun, tämä on ensimmäinen koskaa kirjoittamani blogi, joten kestän kaikenlaisen kritiikin.

HQ