Suomi

Peliaiheisten blogien kirjoittaminen ja niiden kommentointi

Kirjoittaja Timmu 17. lokakuuta 2014 kello 12:45

Kirjoitan paljon blogeja ja muunlaisia juttuja. Se mikä minua pistää silmään tälle sivustolle kirjoittaessa vaikka en ole ollut täällä vielä kauaakaan on se, että kommentointi noihin juttuihin on mielestäni hieman epäasiallista. Vaikka se ei olisikaan epäasiallista sivuaa se monesti itse sitä aihetta joilta haluan muiden pelaajien mielipiteen.

Jos kysyn kysymyksen jostain pelistä niin tyypit vastaavat siihen tyyliin "porkkana" ja hekottelevat sitten itsekseen. Mitä? Mihin tuollainen liittyy?

Aktiivinen voi olla pelisivustoilla muillakin tapaa, kuin keksiä aina jotain kritisoitavaa toisen ihmisen kirjoituksesta, mielipiteestä tai kysymyksestä. Jos olen väärässä niin sitten olen myös väärässä paikassa kirjoittelemassa ja jos näin on niin poistun mieluusti keskuudestanne.

Minun toiveeni on, että pidetään homma asiallisena. Väitellä saa kunhan väittely perustuu itse aiheeseen ja on hyvänmaun mukaista. Silloin väittely on todella typerää jos ihminen esittää kysymyksen ja joku kiinnittää huomiota esimerkiksi sen ihmisen kirjoitustaitoihin eli oikeinkirjoitukseen jne. Tuohan sivuaa selvästikkin itse aihetta ja on mielestäni todella lapsellista.

HQ