Käyttäjä- ja toimitusblogit. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Blog
Paras Assassin's Creed -hahmo

Paras Assassin's Creed -hahmo

Kirjoittaja Two_Face 11. toukokuuta 2015 kello 21:48

Sanottakoon heti tähän alkuun, että SPOILER ALERT, käänny pois jos et halua rasauttaa rusinoitasi. :)

Minun suosikkihahmoni on ehdottomasti Ezio Auditore.
Ezion tarina alkaa aivan alusta, nimittäin syntymästä. Alussa oleva 'The Baby Simulator' sopivasti kuvaa mitä loppu tulee olemaan, nimittäin unohtumaton.

Pelin varsinaisessa alussa sälli on kasvanut nuoreksi varakkaan perheen pojaksi, joka tappelee kadulla kivien ja nyrkkien kanssa ja elämä on loistavaa. Sitten Eziolta vedetään matto jalkojen alta, kun isä ja veljet löytyvät hirttopuusta. Kuultuaan isänsä olleen mysteerinen Assassiini, hän menee setänsä luo oppimaan heidän tavat, jotta voisi kostaa perheen hajottaneen tragedian. Lopulta hän "valmistuu" assassiiniksi ja kostaa melko spektaakkelimaisesti sitä ansaitseville.

Kostoretken lopussa Ezio on muuttunut, hän ei ole se sama verenhimoinen ja hemmoteltu teinipoika enää, vaan viisas salamurhaaja. Trilogian ensimmäisen osan päätöksessä hän olisi voinut tappaa Rodrigo Borgian, kaiken pahan alun ja lopun, mutta hän ymmärsi ettei se voisi tuoda takaisin hänen isäänsä ja veljiään. Melko kunnioitettavaa, kun Ezio vielä pelin alussa oli kuin punaista näkevä sonni, josta harmittavana esimerkkinä mainittakoon Vieri de Pazzin ruumiin epäkunnioitus.


Eziota voisi kuvailla charmikkaaksi herrasmieheksi. Myöhemmällä iällä hänestä tuli hiljaisempi, huomattavasti varautuneempi kuin railakas nuori-Ezio. AC Embersissä hän vaikutti hieman vainoharhaiselle, enkä ihmettele miksi. Mutta mikä tärkeintä, hän naulitsi minut tähän sarjaan kiinni. Tässä on myöhemmin tullut harha-askelia jos jonkinlaisia, mutta kiinnostus sarjaan ei ole koskaan kuollut. Aina silloin tällöin pelaan tarinan läpi, ihan vain kokeakseni Ezion upean kasvun ja muuttumisen parempaan ja kypsempään suuntaan.
Kiitokset siitä.

HQ