Käyttäjä- ja toimitusblogit. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi

Playstation muistoja

Playstationista minulla on vain hyviä muistoja.
En omistanut pentuna itse playstationia, mutta parhaalla ystävälläni oli sellainen. Lähes aina kun olin hänellä kylässä, pelasimme playstationilla ja pelaamistamme peleistä otimme aiheita leikkeihin. Ystävälläni ei ollut montakaan peliä, Tekken 2, Street fighter 2 the world warrior (jota kutsuimme vain katutappeliaksi, kun pyysimme jonkun suomentamaan pelin nimen) ja jotain muita. Ystävälläni oli hirmuisen paljon pelien demo-levyjä joista valikoimme parhaat joita pelasimme uudestaan ja uudestaan. Mieluisimpia demoja olivat mm. ne missä oli Metal gear solid, Medievil ja robotti tappelu jonka nimeä ei voi muistaa. Pian elimme 2000-lukua ja sain itse uuden Playstation 2 konsolin, joka on tarinan mukaan ollut nuorelle minulle niin uskomaton paikka että itkin onnesta. Sain myös alkuperäisen Playstationin pelejä vanhempieni ostaessa vahingossa niitä ps2 pelien sijasta.
Kaikki pelit ovat vielä tallessa, pelaan niitä mielelläni nostalgisissa fiiliksissä. On tullut todettua että kaverin kanssa Playstationilla pelaaminen on parasta, pelistä riippumatta.

HQ