Suomi
Blog

Mitä virkaa on Nintendo Switchin kaverilistalla?

Nintendo ei tunnetusti ole loistanut verkkopalveluissaan. Joskus muinoin Wiin kaverilistalleni taisi päätyä peräti yksi kaveri, ja hänenkään kanssaan emme koskaan verkon välityksellä pelanneet. Samalla sohvalla illanistujaisissa kyllä senkin edestä. Wii U:n ohitin kokonaan, joten olen hyvin innoissani huhuista julkaista Wii U -pelejä Switchille.

Hankin Nintendo Switchin heti julkaisussa maaliskuun alussa 2017, mutta vieläkin kaverilistani on täysin tyhjä. Verkossa olen lataillut pelejä eShopista ja jakanut napsittuja kuvia Facebookissa. Verkkopeleissä olen kunnostautunut niin Doomissa, Mario Kart 8 Deluxessa, Splatoon 2:ssa ja Fast RMX -pelissä. Kaikesta huolimatta kaverilistani ei ole karttunut. Ainakin kovasti toivon, että tulevaisuuden Pokémon ja Animal Crossing korjaavat tilanteen.

Xbox Livessä ja Playstation Networkissa kavereinani on pitkästi yli 100 ihmistä. Taitaapa lukema olla jo yli 150 kummallakin alustalla. Samanlaista orgaanista sosiaalisen piirin laajentumista ei ole tapahtunut Switchillä, tai yleensäkään Nintendon konsoleilla. Uusin hybridikonsoli on kuitenkin ollut käytössäni jo kohta vuoden. Voi siis olla niin, että myös Switchin kaverilistani jää melko tyhjäksi verrattuna Xboxin ja Playstationin vastaaviin.

PS. Koodini on SW-1724-0001-5541.

Mitä virkaa on Nintendo Switchin kaverilistalla?

HQ