Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä

Vuoden pelit (osa 1)

Kirjoittaja petska 17. joulukuuta 2011 kello 23:58

Seuraavilla riveillä on lueteltu tänä vuonna ilmestyneitä, mielestäni kunnianmaininnan ansaitsevia pelejä. Listalta löytyy vain pelejä joita olen kuluvan vuoden aikana pelannut.

Vuoden Sota FPS (ns:"jonnepeli")
-Killzone 3
Harmaasta massasta edukseen erottuva Killzone 3 menee helposti muiden tämän vuoden sotapelien ohi. Pelin synkkä scifi tunnelma helganin punaisin silmineen ja pelaamisen ilo tekevät tästä pelistä tujun pakkauksen. Tämän pelin kautta tuli koettua Moven käytön hienoudet. Paluu takaisin perusohjaimeen tämän jälkeen tuntui pelottavan kummalliselta. Peli lähtee tällähetkellä cdonista 10 eurolla. Tähän hintaan en ohittaisi tämän hankkimista pukinkontiin mistään hinnasta.

Vuoden puzzle peli
-Portal2
Portal 2 parantaa ykkösestä niin monella tavalla. Tarinaltaan kakkonen on omalla listallani yksi vuoden parhaista ja sisältää todella omaperäisiä hahmoja. Portallointi on saanut täysin uusia ulottuvuuksia erillaisten maalien ja Co-op moodin kautta. Kokemuksena peli on rauttaista terästä

Vuoden roolipeli
-Dark Souls
Dark Souls on masokistin unelma ja casualgamerin pahin painajainen. Dark souls on vaikea peli, mutta se pystyy olemaan sitä olematta epäreilu tai turhauttava. Avoin maailma ja vihollisten monipuolisuus luovat mahtavan kokemuksen joka on omalla listallani (Skyrim fanien kauhuksi) vuoden roolipeli.

Vuoden tasohyppelly
-Little Big Planet 2
Tekisi mieli sanoa Rayman Origins, mutta peli saapuu vasta pukinkontissa. LBP2 parantaa kaikilla osa-alueilla LBP1:sestä. Se on ylivoimaisesti Playstation 3:n paras luontityökalu ja suurin peli (miljoonin ratoineen) sekä todella hauska Co-op peli. LBP2 kuuluu niihin peleihin jotka eivät kaipaa jatko-osia. LBP:n idea tiivistuu tässä pelissä täydelliseksi.

Lísää kunnianimityksiä seuraavassa osassa. Kommentoikaa vapaasti :)