Suomi
Gamereactor
uutiset
Helldivers II

Bloombergin mukaan Sonyn live service -panostus johtaa pelien vähäisempään lukumäärään

Ei varsinaisesti yllätä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sony ilmoitti muutama vuosi sitten panostavansa jatkossa enemmän niin sanottuun live service -pelaamiseen. Moinen aiheutti pelaavassa kansassa pelon siitä, johtaako moinen aiempaa vähäisempään määrään mittavan budjetin yksinpelejä. Juuri näin näyttää tapahtuneen, sillä kuluvan konsolipolven aikana Sony on julkaissut aiempaa vähemmän niitä omia pelejään. Vuonna 2024 ei ole tulossa mitään niihin isoimpiin pelisarjoihin, ja joitakin projekteja on kuopattukin.

Bloombergin toimittaja Jason Schreier on sitä mieltä, että juuri panostus live service -menoon on syynä siihen, miksi Sony julkaisee alati vähemmän uusia pelejä.

"But with some major titles delayed and fewer projects in the pipeline due to a pivot to "service" games that went awry, PlayStation will look to bolster holiday console sales by reaching a new audience."

Helldivers II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Helldivers II paukkuu mahtavastiScore

Helldivers II paukkuu mahtavasti

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Helldivers II:n tyyppiselle toimintapelille on ollut valtavasti tilausta, mikäli julkaisua katsotaan linjoille rientäneiden pelaajamäärien osalta. Arrowhead Game Studios iski kultasuoneen tuoreella julkaisullaan, mutta se toi mukanaan myös ongelmia.Ladataan seuraavaa sisältöä