Suomi
Gamereactor
lifestyle

BMW luopuu naurettavasta lämmitettyjen istuinten tilauksestaan

Ominaisuuden aktivointi ei enää vaadi lisämaksua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BMW onnistui joutumaan kaikenlaisiin otsikoihin, kun se ilmoitti veloittavansa ylimääräistä, jotta käyttäjät voivat nauttia autoihinsa sisäänrakennetusta lämmitetyistä istuimista. Voidakseen käyttää ominaisuutta, joka oli pitkään vakiona ja mukana, BMW ajatteli, että tilaus, joka oli noin 18 dollaria kuukaudessa, mikä on enemmän kuin useimmat markkinoilla olevat viihdetilaukset, oli hyvä idea, ja Autocarin viimeisimmän raportin perusteella se (ilmeisesti) ei ollut.

Koska BMW on nyt päättänyt luopua lämmitettyjen istuinten tilauksestaan. Mitä tulee siihen, miksi BMW on tehnyt u-käännöksen ominaisuudessa, myynnistä ja markkinoinnista vastaava hallituksen jäsen Pieter Nota totesi:

"Ajattelimme, että tarjoaisimme asiakkaalle lisäpalvelua tarjoamalla mahdollisuuden aktivoida se myöhemmin, mutta käyttäjien hyväksyntä ei ole niin korkea. Ihmiset tuntevat maksaneensa kaksinkertaisesti - mikä ei itse asiassa ollut totta, mutta havainto on todellisuutta, sanon aina. Joten se oli syy, miksi lopetimme sen."

Joten kummallista kyllä, ihmiset eivät resonoineet joutuessaan maksamaan ylimääräistä ominaisuudesta, joka oli aiemmin vakiona sen jälkeen, kun he päättivät käyttää merkittäviä summia BMW: hen.

Tämä on mainos:

On sanottava, että tiettyjen ominaisuuksien käyttö vaatii edelleen lisämaksun, mukaan lukien pysäköintiavustin ja jotkut muut ohjelmistopohjaiset palvelut.

BMW luopuu naurettavasta lämmitettyjen istuinten tilauksestaan


Ladataan seuraavaa sisältöä