Suomi
Gamereactor
uutiset
Bodycount

Bodycount - räjähtävää toimintaa

Ensimmäiset kuvat uudesta toimintapelistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemasters on paljastanut tarkempia tietoja uudesta toimintapelistään, Bodycountista. Stuart Blackin suunnitteleman pelin luvataan tarjoavan runsaasti räjähtävää toimintaa, johon liittyvät messevästi tuhoutuvat ympäristöt ja vino pino erilaisia aseita. Peli käyttää hyödykseen Codemastersin tehokasta Ego-moottoria.

Aiemmin Black-toimintapelin Criterionilla suunnitelut Stuart Black kuvailee, että Bodycountissa pelaaja tai tekoäly ei voi hakeutua turvaan tuhoutumattoman suojan taakse, vaan ympäristö muuttuu tulitaistelun tiimellyksessä jatkuvasti. "Se on hurjan hauskaa", Black summaa.

Pelin tarinasta ei vielä kerrottu paljoakaan, mutta ilmeisesti pelaaja pelaa "Networkin" laskuun "Targetteja" tuhoten. Mukana on myös yhteistyötila ja nettipeli.

Bodycount julkaistaan ensi vuoden alussa Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle. Hieman esimakua pelistä saadaan kuitenkin jo nyt ensimmäisten kuvien muodossa.

BodycountBodycount

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
BodycountScore

Bodycount

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Codemasters yrittää ruuhkaisille ensimmäisen persoonan räiskintöjen markkinoille. Luultavasti ale-laarin koristajaksi jäädään.

1
Bodycountissa on helvetti irti

Bodycountissa on helvetti irti

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Gamereactor tarjoilee viikon alkajaisiksi silmät auki räväyttäviä pelikuvia Stuart Blackin suunnittelemasta ja Codemastersin kehittämästä Bodycount-räiskinnästä.Ladataan seuraavaa sisältöä