Suomi
Gamereactor
uutiset
Bodycount

Bodycount-studiolle lappu luukulle

Codemasters sulkee Guildfordin-pajan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemasters on ilmoittanut sulkevansa Bodycountin luoneen Guildfordin-studionsa. Brittikehittäjä aikoo jatkossa keskittyä vain ajopeleihin.

Hiljattain julkaistu Bodycount on tuhoutuvilla ympäristöillä mainostettu räiskintäpeli, jota kuvailtiin usein Blackin hengelliseksi jatko-osaksi. Peli sai kuitenkin vaisuhkon vastaanoton; esimerkiksi Gamereactorin arviossa sille heltisi arvosanaksi 5/10.

Guildfordissa työskenteleville 66 hengelle annetaan mahdollisuus hakea jatkopestiä yhtiön muilta studioilta, mutta toimintapelit jäävät taakse.

Codemasters haluaa nyt lujittaa asemaansa ajopelimarkkinoilla ja laajentaa toimintaansa Dirt ja Race Driver: Grid -sarjoista tunnetulla Warwickshiren-studiolla. Lisäksi se on muodostamassa uutta tiimiä F1 2011:tä kehittävälle Birminghamin-studiolleen. Uuden tiimin on tarkoitus kehittää täysin uusi ajopelisarja.

Aiheesta raportoi Gamasutra.

Bodycount

Aiheeseen liittyviä tekstejä

BodycountScore

Bodycount

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Codemasters yrittää ruuhkaisille ensimmäisen persoonan räiskintöjen markkinoille. Luultavasti ale-laarin koristajaksi jäädään.

Bodycountissa on helvetti irti

Bodycountissa on helvetti irti

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Gamereactor tarjoilee viikon alkajaisiksi silmät auki räväyttäviä pelikuvia Stuart Blackin suunnittelemasta ja Codemastersin kehittämästä Bodycount-räiskinnästä.Ladataan seuraavaa sisältöä